CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Saturday, 8 January 2011

ouh ASSignment.


Buruk gilak kan time nie?? Haha.. lately nie busy sangat-sangat nan assignment.. balik-balik roll play.. benci nya.. dah la bengang gila..nak tak nak kena berlakon la.. sabar jelah.. just nak cerita lah ada 1 assignment english nie lecturer suruh hantar script roll play tu hari khamis.. padahal hari tu hari selasa.. memang tak sempat lah buat kan.. Group zarith lak ada 4 orang..unlike group lain..group lain 5 orang.. tapi tak kisah lah.. hari selasa malam pulak kena pergi gelanggang bawah blok sebab MT nak jumpa.. tapi pukul 8 sampai 10 tu zarith, leader n 1 lagi membe ade la jugak bincang-bincang nak buat script.. tapi lagi sorang tak datang sebab alasannya migraine. tapi kitorang still ley relax lagi.. Then hari rabu tu memang tak boleh nak buat lah sebab busy sangat-sangat.. Malam rabu tu lepas habis ceramah dekat dewan, pukul 12 malam baru start buat assignment tu.. so membe zarith n membe yang tak datang semalam tu datang bilik..tapi leader tak datang lah sebab dia kan lelaki.. yang membe tak datang semalam tu just panjang-panjangkan script tu.tapi bukanlah membantu sangat coz zarith pun boleh buat kalau just panjangkan script. Tapi yang bingitnya dia memang macam nak lepas tangan.. so zarith n membe zarith lah yang translatekan script tu dalam english n membe yang tak wat kerja sangat tu TIDUR! bingitnya rase!! macam nak simbah air je kat muke budak tu!!! tapi sabar jela... nasib baik lah ada anyu(coussin) and kakak zarith tolong translatekan untuk zarith.. nak harapkan google translate,memang macam haram lah.. so zarith yang menaip, translate, and print!!! can you imagine that?? membe yang pemalas tu pukul 2 pagi dah membuta.. membe zarith lagi sorang temankan zarith menaip sambil edit-edit perkataan tu sampai tertidur pukul 3 lebey.. at last, kerja pun siap pukul 5 pagi.. zarith yang buat tu semua!! geram gila seyh!!! lepas siap je membe zarith cakap thanks n sorry sebab tak tolong sangat then dia keluar..tapi yang membe membute tu bangun, n terus keluar without cakap apa-apa!!!! lagi lah zarith menyirap!!! bodoh gila!! zarith bersengkang mata siapkan kerja!! arggghhh!!! macam sial lah dia tu!! membe or tak membe, i dont fucking care!!!!!!


pesanan buat insan: wei minah, wa nyesal beb bagi lu join group wa! dah la tak datang time discuss, then wa ley cakap lu memang tak membantu!!! kalau just stakat tayang muke kat dalam bilik wa n sumbangkan air liur basi lu kat bantal wa, lu ley pegi mati. geram sial!

2 dedaun pudina:

Tiara

sape weyh?? ishh.. lebey tuu.. sabor je la beb..
tp sesekali.. kne gak bg pengajaran tok org cam tu..kan kan kan... hee ^^,

Cik Pudina

teka lah. our classmate.. nasib baik classmate.. kalau tak,da lame aku sagat muke dia kat jalan.