CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, 9 January 2011

kekusutan melanda.. tengok orang lain cam relax je study.. tapi zarith macam terlalu gabra.. Hari tu ada quiz pun dah gelabah macam orang mati laki.. mana tak nya.. tak tahu rupa quiz tu macam mana.. soalannya susah or tak.. ape tah lagi final exam t.. wahhh.. takutnya.. so far nie just ada 2 or 3 subject je yang macam susah nak faham sikit.. others, still boleh main-main lagi.. lagi pun course zarith quite fun la jugak sebab ada roll play, debate, n present yang ley main-main lagi.. oleh kerana course zarith semuanya dalam english, classmate zarith nak speaking ade yang ala-ala jawa, nepal n sebagainya..kelakar gila.. lagi-lagi time debate, kene cakap walaupun terabur.. tapi nasib baik semuanya layan kepala.. thats why tak malu-malu dekat dalam class..class zarith tak semuanya sombong..okay okay jelah..tapi mulut semuanya cam longkang...kuat reject..lagi-lagi suka kenakan zarith dengan leader kumpulan zarith iaitu zac.. geram pulak.. saja je nak satu kan zarith dengan dia.. Nice try.. 2 kali zarith ada pakai baju same colour nan zac,then semuanya reject..bengangnye... padahal kebetulan.. tapi zarith layankan jugak lah..nasib baik si zac nie pun jenis layan kepala,kalau tak,mati zarith..hehe.. zarith tiap-tiap minggu balik rumah..sampai abah pun dah naik fed up nan zarith.. tapi zarith peduli apa...zarith tak suka duduk hostel.. macam haram.. sekarang ni ramai gila cakap zarith comel,cun, n cantik pakai tudung.. zarith taktau la diorang puji or saja nak perli-perli..tak kisahlah nak cakap apa pun.. terima kasih banyak-banyak.. insyaallah kalau pintu hati nie terbukak untuk pakai tudung, zarith akan pakai tudung.. doakan zarith..

0 dedaun pudina: