CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Saturday, 8 January 2011

Jejak kasih



wahh...dah lama siak tak jumpa minah nie...mana tak nya, dia busy memangjang kerja.. lupa lak nak kenalkan dia nie siapa.. okay, ni noridah.. tapi panggil dia ieda je.. she's my besties since form 4.. Dia memang baik, setia and umm.. ape lagi erk..semua yang baik ada pada dia lah... tapi since habis sekolah, terus macam lost contact.. kalau contact pun time ada event apa-apa je.. kalau tak, memang diam je minah nie..nak jumpa dia  nie pun tunggu datang jusco je baru ade dia coz dia kerja sana.. family zarith kenal la nan si ieda ni and family ieda nie rapat nan zarith..kalau dulu dalam Volume IV pun, just zarith n ieda je perempuan..yang lain semua lelaki.. both of us memang pk care yang sama which is, kitorang tak suka kawan nan perempuan sebab wat tambah dosa je..wakakaka. mana tak nya,kalau perempuan da berkumpul, ngumpat lah kerja dia..betol tak??
tak betol?? jangan tipu la der... hahaha..so jumaat lepas pieqa n ieda sampai sesat kat dalam poli tu cari blog asrama zarith.haha..then kesian punya pasal, zarith pulak la drive keluar poli n pergi ke econsave.then sampai je just nak kuarkan duit kat atm n g toilet..hoho..pas tu pieqa pulak bawak sampai ke cs.. sejam lebey kot dalam kerete sebab jalan sibuk sangat...time orang balik kerja lah katakan.. sampai cs pergi makan dulu..lapa la katakan..ieda dengan murah hatinya blanje zarith n pieqa makan kat vivo.. tak sedap langsung.wakakaka..hurmm.. taktau lah bila lagi boleh jumpa padahal rumah dekat je..

pesanan buat insan: ieda, take care of urself.. i always miss you :) muah!!xoxo


























BEST FRIEND FOREVER

0 dedaun pudina: