CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, 10 December 2010

Update (hate it)

Noly, Nazirah, Me

Salam y'all. Well umm.. It's 7 o'clock. Ada kat rumah.. Alone. Cuma Mok(cat) yang temankan i hari ini. Last night i tidur kat rumah Pieqa.. Thanks ye.. Tapi malam nie i tidur kat rumah sendiri.. Online dari pukul 5 lebih tadi.. Balik dari Tesco dengan pieqa n intan.. Skarang nie tengah nak menyiapkan assignment pasal Taylor Lautner. urghhh.. Kenapa tak Robert Pattinson?? waaa... hmm.. By the way, Pic kat atas tu adalah pic my classmate.. Dari kiri, Noly, nazirah n me okay.. Noly, She's 20.. akak2 la ni..haha.. Tapi perangai macam budak kecik.. sporting, best jugak la layan kepale otak dia.. Nazirah, Roomate Noly.. Dia agak blur2 tapi she's okay.. so kedua2 dak gonjeng nie lah yang selalu teman aku kalau aku ade prob..

Tadi sempat chat dengan senior2.. Senior yang aku rasa okay jela.. Yang tak okay, Malas aku nak berbaik2..haha.. So life sekarang memang membosankan, sepi, tak happy..Tapi takpa la. Aku cuma mampu bersabar je sekarang.. Ya Allah, Berilah aku kekuatan untuk aku hadapi cubaan mu.. Amin.. :(

0 dedaun pudina: