CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, 6 December 2010

Luar nampak okay tapi dalam hati siapa tahu?


Hi peeps! Sorry for the lack update. I'm totally busy this lately. Jadi student lah katakan. Study di Politeknik Premier Johor Bahru, Jabatan Hospitaliti jurusan diploma pengurusan perhotelan dan katering. Perasaan? Tak suka langsung! menyampah, benci, hina, jijik segala macam ada kat poli tu.. Tak tahu kenapa rasa macam tu.. Maybe since minggu suaikenal, senior dah macam sial nan i. So dah cop yang poli jb memang SUCK! And dah set kat kepala otak yang apa-apa yang berkait dengan poli memang aku tak suka n benci.. Hostel dia pulak.. hurmm.. susah gila la nak cakap.. Menyusahkan.. Banyak rules.. Macam haramjadah. Bilik dekat aras 2, bilik yang paling hujung.. ala-ala bilik jin bertendang. Roomate yang lain course and tak beberapa layan kepala.. tapi okay jugak lah sebab dia baik.. Dari hostel nak ke jabatan, jauh gila! kena naik turun tangga!Nak dikatakan takda apa la yang best kat poli nie.. Tak galakkan y'all study sana. wakaka..

mom and dad, selagi anak mu nie boleh bersabar n bertahan kat poli tu, anak mu akan bersabar.. Tapi kalau takley sabar, anak mu ini akan terus berambus dari tempat yang celaka tu okay..Just nak bagitahu awal2.. thank you..

0 dedaun pudina: