CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, 12 December 2010



Hi people! Wahh.. Dah lama seyh tak update blog nie.. sangat-sangat busy.. Assignment bertimbun-timbun.. Lecturer pun tak agak-agak.. Macam kita tak ada kerja je.. Tapi takpa lah.. This week, Kene buat group campur dengan lelaki.. So kat class tu aku rapat jugak la nan sorang laki kat dalam class tu.. Nama dia Zulhilmie. Nama sama dengan abang aku..haha.Dak dungun.. Best layan kepale budak nie.. Suka perli2 cakap dia..biase lah, orang terengganu kan cakap agak pelik..haha
inilah insan yang bertuah tu..panggil dia ZAC.

Balik hari jumaat tu agak payah cikit sebab dalam keadaan demam..Petang tu keluar makan dengan family then malam aku belikan abah kek.. Dah lama tak belikan abah hadiah.. rasa cam lain sangat-sangat..haha..LOL.

Hari sabtu pulak pagi beli lappy, Makan kat warung uncle ajis n beli broadband celcom.. petang pulak keluar pergi jusco dengan Zac n Nazirah..Kesian Zac tak sempat pergi makan pun... Dia kan duduk hostel.. so ada limit kena balik before pukul 7..Poli nie macam haram tol la!!shopping beg, jam and fail2 untuk bawak ke class..

Hari nie pulak keluar pergi jenguk nenek tersayang.. Tu jelah kot??haha.. Bosan deyh sekarang.. esok pagi kena balik.. Waaaaa...taknak balik!! nak duduk rumah.. :(

0 dedaun pudina: