CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, 9 November 2010

searching for the cellphone.

Phone kat ats nie gimmick je.. Tapi tengok macam cantik.. Macam jela.. huhu.. And i am not the person who gila kan phone Or envy dekat orang yang pakai phone canggih2 nie. To me, As long sedap mata memandang, Keypad okay, Tak senang rosak, Camera okay, Coz I love to capture images. And yang paling penting senang message. Coz sesetengah phone nie, Slalu hang if dapat message banyak. Pernah ada phone macam tu. So fobia lah.. Haha.. Taknak beli yang flip or slide lagi.. Takot wooo.. Sebab ganas ketike memakai phone. Taknak n takkan beli yang touchscreen. Coz tak suka. So iphone or Blackberry memang tak kan saye beli. Padehal rasenye semua orang tergila2kan phone tu sekarang nie. oh ba, Malasnya nak survey phone kat kedai sebab tengah demam.. Insyaallah esok nak pergi beli..yippie!

0 dedaun pudina: