CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, 4 November 2010

Pesanan untuk diri sendiri.



Ok zarith sayang, kau dah single sekarang.
Kau tak perlukan lelaki macam dia.
Biarkan dia dengan dunia dia sekarang.
Dia busy kerja, n kau akan busy study.
So fikir masa depan kau.
Jangan nangis sebab bende bodoh nie.
Dia yang tinggalkan kau.
Dia yang tak faham kau.
Dia yang tak percayakan kau.
Dia yang tak bagi kau peluang untuk kau bercakap.
Dia yang nak salahkan kau sangat pasal bende kecik nie.
Dia je yang fikir dia betul.
Padahal bende nie semuanya salah faham.
u already make the best.
kau cakap cara baik.
kau ajak berbincang.
kau pujuk dia.
kau bagitahu ape yang sebenarnya terjadi.
TAPI
Dia yang keras kepala.
Dia yang taknak dengar ape yang kau cakap.
So whose fault is it now?
kau atau dia?
kau cuba fix hubungan kau,tapi dia yang ego.
SO
Lupakan dia zarith..
Dia treat kau like PANTAT.
Jangan ingat kat dia lagi.
Cukuplah kau buang masa selama nie menangis sebab dia,ingat kat dia..
Dia tak pernah hargai tu semua.
Jangan jadi bodoh.
Selama nie kalau salah dia,kau try fikir positif n maafkan dia tanpa malas nak cakap banyak.
Tapi kalau salah kau,dia besar2kan cerita n maki hamun kau.
Dia tak maafkan kau.
Tolonglah zarith,kau bukan hidup untuk dimaki.
N kau bukan hidup untuk gembirakan dia je.
Delete semua memory kau dengan dia.
Tak ada guna lagi kau dengan dia.
Dia terlalu kongkong kau.
Dia tak bagi kau space.
Dia selfish.
Janji dengan diri kau yang kau takkan termakan dengan pujuk rayu dia untuk get back.
Kau bosan?itu untuk sementara.
Buktikan kat dia yang kau boleh hidup tanpa dia.

Goodluck Zarith.

0 dedaun pudina: