CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, 1 November 2010

(jangan salah anggap.bukan cite friends yang kelakar tu ok..)

Tiba2 boleh teringat pulak dekat member2 yang kian jauh dan hilang..
ade yang kerja, ade yang belajar, ade yang tiba2 ghaib dan macam2 lagi..

dulu masa kecik2 ingat lagi main dengan jiran...adik bradik saye main dengan mira,arwah nabilah,nas,capik,nadia,zeekaa,nana,haziq, arwah siti n acap..main buaye2,sampai semua bergayut dekat pintu blakang rumah zeekaa.. main masak2, main buah ceri dekat belakang rumah mira, main hantu2 kat bilik nas, main cari2 buku, main cikgu2, siap main pertandingan karok lagi.then tak lupa sambut bufday mira kat rumah kosong sebelah rumah nas.. then main sorok2 1 keembong..slalu sorok kat rumah arwah siti.. God,rindunya!! lagi2 dekat orang yang telah meninggalkan kiteorang iaitu arwah nabilah n arwah Siti..If I can reverse time, I really want to spend my childhood once again with them...May god bless both of you..

teringat pulak masa dengan geng2 volume 4 slalu lepak lepas balik sekolah, sambut bufday together2, merayap sampai ke batu pahat, jogging, lepak laicikang, buat cabaran volume 4 dimana kiteorang kene cabar sesame sendiri minom air yang telah dicampur dengan sisa2 makanan yang tak habis..rasanyer memang agak puaka..bukan agak..memang puaka pon..kalau nak tulis satu2 memang sampai esok pon tak habis..

masa tusyen pulak,damn jadi jahat bersame2 my besties iaitu intan,wiya n pieqa..ingat lagi daripade baik2 study kat globalink,disebabkan aku,ramai2 tukar tempat tsyen...hehe..then g tsyen awal semate2 nak makan nasi lemak kukus kat simpang 4..hehe..nasi lemak terbaik kat situ..kalau ley jumpe lagi,nak sangat lepak ka sane... :(

then tak lupa,membe dari PLKN..diorang semua caring sangat2.saye sakit,diorang jage saye..bagi ubat kat saye..pakse saye makan ubat..mandi kat tepi kolah ramai2..shampookan rambot sesame sendiri,sabunkan badan,wahh..cam cerita sepet pulak..makan same2,basuh pinggan same2,ponteng puase sebab penat same2, nak dikatekan semuanya same lah!hehe..rindunya...

kepade yang berkenaan,u all might da lupe semue kenangan nie..tapi aku tak pernah lupe n takkan pernah lupe..u all memang best..aku sayang sangat2 kat korang..yang study tu,study elok2..yang keje tu,keje tol2..yang ghaib tu,muncul2kan lah diri anda...sesungguhnya ada lagi insan yang ingatkan anda iaitu saye... LUV YOU