CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, 17 November 2010

Hello, You're so annoying.


Hello, It's me again. By the way, This blog is dedicate to ''YOU''. I tak nak cakap nama. I lagi suka cakap secara random so for those yang terasa, Tak reti-reti lagi nak blah? Apa-apa pun i bukannya nak kutuk or apa-apa tapi i cuma bagitahu je apa yang i tak suka.

Cheh, Tak cakap lagi tapi intro nya macam dah abis cakap kan? aha. Actually i tak suka y'all-y'all buzz i kat IM facebook. Betul-betul tak suka. Rasa macam kerja yang i nak buat semua tergendala. Mana tak nya, I tengah re-blog tumblr ke, update blog ke, tengok video kat youtube ke, tiba-tiba y'all buzz.. Pergh.. Membe or tak membe, I DONT CARE. Kalau ada hal nak cakap tu takpa jugak, ini tak, y'all buzz, tanya soalan-soalan yang i tak suka jawab such as "tengah buat apa?", "dah makan?", n ect... Oh ba..Annoying gila y'all tahu tak? Bila dah takda topik, y'all ngadu yang y'all bosan. y'all nak i buat apa? hello, i takda masa la nak entertain y'all. Atas rasa prihatin, i suggest la kat those ppl yang suka cakap macam tu like pergilah tidur ke,ape ke kan.. tapi y'all taknak.. so y'all nak i datang sana hentak kepala y'all baru y'all tak bosan? Gosh. y'all dah besar kan? tak boleh pikir ka?

Tu yang pertama, secondly, Nie untuk ppl yang teramat-amat lah bodoh. sorry to say lah okay. Tapi i memang benci gila kat orang yang macam ni. y'all add i, then y'all post kat wall i "THANKS FOR THE ADD".What the fuck? y'all bodoh ka?pity la. y'all ingat y'all HOT? ass i lagi hot dari muka y'all la. pfttt.... so itaknak cakap banyak, middle finger lah untuk y'all okay? Idiot.
I cikit pun tak heran la if y'all nak cakap i nie bajek hot ka, bajek bagus ka okay? If y'all tak boleh terima apa yang i tak suka, GET LOST. I tak rasa rugi hilang kawan macam y'all. N i lagi suka if y'all berambus. But if y'all terasa n boleh terima, i tabik spring sama y'all.*wink. Others, Please die. thank you.

Hate me,
Zarith

0 dedaun pudina: