CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, 16 November 2010

Feedback From People Go Wild(Part 1)


Dapat feedback dari membe-membe yang baca my latest post.. Thank you so much okay...

Feedback 1 (Via Facebook):
Tengok sendiri lah okay. Orang yang bukan muslim pun boleh cakap macam tu. Cuma dia tak berani post? Haha.. Takpa baa.. I boleh tolong post kan behalf him. My friend, U tak hina agama I.. Orang-orang yang macam tu hina agamanya sendiri.. mereka patut rasa malu la. I ni yang tak clubbing pun rasa malu ada orang-orang yang macam tu. urghh.. S.H.A.M.E.

Feedback 2 (Via Blogger) :

Budaya barat dah tetap lock kt dlm otak mereka. Because in most western countries, bdk2 umur 14-16 dah tgh minum, asmara, etc. So bdk sini fikirkan, 'Klo amerika blh bt, kita pn blh bt. Malaysia Boleh, mah.'

Pfftt.. Yeah. Malaysia, in my eyes, mcm budak kecik. Apa die tgk, die akan ikut. Learn2thinkforyourself.

But, Zarith, bukan smua bdk yg pegi klab, nk tnjk2. Ade yg pegi situ utk relax je. Nak release stress, or nk enjoy. Also, because I listen to a lot of club music, it's not really noise. Lol. Once you really listen to it and feel it, it'll sound pretty good. But that's all personal opinion. ;)

Actually this is from the same person okay. Cuma dia comment my post jea.. But for those yang pergi sana just untuk release stress, i don't mind at all. I tekankan kat orang yang pergi clubbing nak enjoy dengan cara yang macam haramjadah tu jela.. urgghhh.... SUCK.

Feedback 3 (Via Facebook) :

yeah you are absolutely right girl! I sokong apa yang you cakap tu! sejahat-jahat kita pun, kita tak pergi ke sana n minum arak okay!! You go girl! :)

Feedback 4 (Via Facebook) :

I tahu orang yang terasa akan cakap macam tu.. Memang kubur lain-lain.. Tapi tak salah kan if i cakap benda yang betul n membetulkan orang? At least i dapat pahala, N orang yang berubah pun dapat pahala.. Alahai apa lah nak di banggakan sangat dengan clubbing tu noks? Kalau setakat pergi dengan fakes supra you tu, i sikit pun tak heran okayy.. I tak busybody, I cuma cakap apa yang betul n i takda mention nama orang2 yang macam tu. I takda meng-aibkan sesiapa.. Siapa makan cili, Dia yang terasa pedasnya. Got it?

So to y'all-y'all yang terasa tu, Don't worry la okay.. I memang tak lah baik sangat. N if i ada buat salah n buat y'all geli n sakit mata, just let me know. I open. Tak salah kita betulkan salah sendiri. chill!

1 dedaun pudina:

just sassy

huhu..feedback yg hebt..ko bwt 2 xslh ok..juz ur suggestion beb..huhu..dowg yg ge clubbing 2 smpai nk mnom2 ark pe kejdh 2 mmg ah kn..mlu ah..ak pn skong yg feedback dr blogger 2..ak pn kdg2 dgr lgu disco..mne x nyr..pngroh dr abg ak..abg ak pn ge dsco..mnom sume 2,i think da..huhu..lntk dierla kn..dose mseng2 tnggong..tp skrg dier x ge dsco..ge pn juz kdg2..n nk epy..thats all..klw kt owg yg trlalu gian smpai ari2 nk ge dsco..n bwt bnde bdo like mnum air kncng setn 2..mrokok or wtever..mmg bodo..