CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, 21 November 2010

annyeonghaseyo stalker



Listen, I don't have time for this okay. U stalk Facebook i,Blog i,Tumblr i,Formspring i.. U comment bukan-bukan.. U message i cakap macam-macam tentang i, u fikir u siapa? my mom??

Oh ba, u cakap i dress up tah apa-apa. u beli kan baju i ka? u bagi i duit ka?Please deyh. I'm wearing tees, jeans and slippers coz i rasa selesa. Lantak lah u nak cakap i ni lawa or tak. And u, Pakai dress, pakai slipper jamban? Kalau kaki putih takapa jugak. Cun ka? SELEKEH ada lah. U pakai baju takda lengan u fikir u lawa ka? armpit hitam, Tak shave. eeuuu... Jantan mana mau dekat u? Shame on u lah. I might tak se-sexy u, Tapi i peduli apa? u bangga u sexy? so what? u ingat u dah cukup cantik? Beauty without brain. Useless la wei.. Lantak i la okay nak pakai baru apa pun.. i cikit pun tak menyusahkan hidup u.Algess-eo(Understand)?

Then, U nak cakap i yang annoying? Haha.. I tak kenal u, Then u nak cakap macam ni kat i? Siapa sebenarnya u? I ada rampas boyfriend u ka? I don't think so. Or u sebenarnya jealous dekat i? Haha. Oh my.. Kesian sebenarnya dekat u.. Apa yang i post kat blog semuanya u baca kan? U memang buat i rasa diri i famous lah.. Gamsahabnida(Thank you).

Whatever it is, Miss S, Thank you sebab sudi stalk i.. Terharu ni.. Tapi agak-agak la.. Kalau u tak suka cara i, Ada banyak cara nak tegur i kan? I mean in a polite way.. Bukan dengan cara begini.. U ingat u sound-sound i, I rasa kecik hati and marah? Haha. Jangan jadi budak kecik ye? Rasanya kita sama umur.. so jangan behave macam ni.. May god bless you miss S. :)

2 dedaun pudina:

Dante

And what is this all about?

Jealous girl trying to make herself look better than you? xD

Cik Pudina

I guess. Lupakan je arandip. Dia tak boleh terima hakikat yang i lagi hot dari dia. LOL. Dia patut cermin muka dia. Bajek cantik. Boleh lagi nak sound2 i. Huh. Bajek i nak layan.