CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, 8 October 2010

ok.tee tu memang AWESOME!

memang dah lame kot cari tees JOHO nie..nampak cam gerek semacam..then after tanye one of the staff JOHO tu,dia cakap ley order..then saye pon teros order 2 skali..belikan kakngah jugak sebab dia pon nak baju tu..tapi taknak same dengan kakngah,saye pon beli la yang warne putih-hijau nie..ok la jugak..tadi pagi baru sampai baju nye..hehe..cantik la jugak even kain nye cam agak nipis..tapi saye peduli hape..haha..pape hal pun tees nie memang GEREK and im proud to be a JOHORIAN!haha

AWESOME!u guys should buy some stuff from them too!

0 dedaun pudina: