CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, 31 October 2010

hello november


hola november.
hope november nie tak lah bosan macam bulan2 sebelum nie..
end of this month saye akan study kat poli JB.
hell lah.saye taknak..
tapi sayedipakse oleh encik Majid.
thanks a LOT dad.
u really owe me.
tapi nanti kalau saye tak dapat bawak subject yang awak nak saye study tu,jangan marah ye..
maybe saye terikut2 dengan abang saye..
damn abang hampeh..

well misi memakse encik Majid untuk beli kereta kian tercapai..
bukan pakse,tapi ugut.
haha.memang tak guna betol saye nie..
tapi peduli ape..awak nak saye ikot cakap awak,awak pon kene dengar cakap saye.

first day november nie boleh pulak la tak boleh tido kan..
hurmm..sabo jela..
mate pon dah macam panda pencen..

lagi 2 hari genap setahun saye couple dengan Nazrin.
tak sabar nye.
orang lain dah bertahun2 couple,saye baru je setahun?
grr...tak aci nie!

but whatever it is,happy november everyone!

0 dedaun pudina: