CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Saturday, 2 October 2010


Anniversary yang menyedihkan..hari nie genap 11 bulan saye couple dengan Nazrin..tapi nampaknye dia langsung tak ingat hari yang agak penting bagi saye nie..Nak ikotkan hari nie dia cuti tapi tibe2 dia kene ops pulak..tu saye tak kisah walaupun saye dah cakap yang saye akan call dia malam nie..nak buat macam mana kan..skarang nie dah pukul 3 pagi..n saye masih tunggu dia macam orang BODOH!Daripade pukul 11 malam sampai sekarang..actually bukan malam nie je saye tunggu dia,tiap2 malam!cuti or tak cuti,takde bezanya bagi saye..

So camne erk Nazrin??any solution??u slalu cakap u tak layak untuk i..so u nak kite break la eh??u rase bersalah bagi i tunggu u berejam2 tapi u still buat bende yang same even u dah mintak maaf kat i..hurmm..u pk la sendiri..I DAH MALAS NAK PIKIR!

0 dedaun pudina: