CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Saturday, 30 October 2010

Aizuddin Amy?he such an idiot!

search jantan nie kat fb.just search Aizuddin AMY

dia nie tadi tibe2 buzz aku kat IM..aku tros reply DO I KNOW YOU?then dia cakap yes.aku pelik sebab aku memang tak kenal jantan bodoh nie.so aku reply who r u?lmbt cikit dia cakap takyah nak speaking2..then aku reply yang aku nie tak kenal dia n aku takde mase nak layan dia..pastu dia reply nie..

"hahaha..sombong bngat..
xpe 1 hari ko akn taw..
mse 2 ko da xlaku ko akn nyesal..hahaha wait n see.."

he's sick.boleh erk cakap cmtu kat aku..dia ingat aku desperate sangat pe nan dia..haha..n if i REALLY do,i agy sanggop mati la..haha..Just look at him.muke tembok,rasenye tembok lagi handsome.tak berselera n nafsu dengan dia.please deyh.kalau dia dekat sebelah babi,dah serupa dah.macam TWIN.haha.sorry la k..aku memang tak berminat langsung dengan kau.

n u know what,dia terus block aku..haha..kelakar gila.dia memang tak ade otak.ingat aku heran?geli nya!yuck..


tak sangka dia terasa sangat dengan ape yang aku cakap...poyosss...


thank you sebab block aku.

0 dedaun pudina: