CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, 22 September 2010

memories

dah lebih dari 2 minggu aku tinggalkan kem..rase rindu pulak kat budak2 n jurulahih2 kat sane..mane tak nyer,mase kat kem,24 jam dok menghadap muke yang same..mestilah rindu..

rindu kat membe..lagi2 kat zack,shima n mira..
time nie pic baru pas Kembara Halangan..of course la Delta yang menang..hehe
we are good neighbour..time rehat je,mesti budak2 kelas KN yang lain datang jenguk kelas kiteorang..macam pic kat atas tuh..hehehe..
rindu dekat budak2 kelas Kenegaraan(KN)..lagi2 kat RSM,nina,syahir.. :)
lepas main game tong bocor..tapi sayang nye keempat-empat company kalah..so ketua jurulatih dende kiteorang masok dalam kolam sarimah nie..air dia busuk sangat2..dah macam air aquarium.haha..tapi tengok semua tengah gelak2 kan??haha..time nie kene nyanyi lagu pe tah..rindunya..

soalan yang paling tak suka bila orang tanya,Best tak kat PLKN?pergh...dalam hati rase macam nak jerit je,BOLEH TAK TANYA SOALAN LAIN??grrr...hehe..PLKN best lah jugak even mula2 mmg taknak pergi..dah2..tukar topik la..hehe..

0 dedaun pudina: