CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Saturday, 18 September 2010

lama tak update


Maaf kengkawan sebab dah lama tak update blog..hehe..sampai blog punya template dah di-remove-kan pun tak prasan..hehe..i sehat2 saja disini..walaupun dibelenggu kebosanan tahap gaban sebab Encik majid langsung taknak bawak anak2nya jalan2 or pergi beraya..kadang2 rasa jelez dengan family mmbe yang parentsnya bawak diorang jalan2..grr..tapi takpe lah..if Encik Majid tu malas,takley nak kate ape lagi dah..dasar PEMALAS!geramnya!


terasa bosan sangat2 sebab takde keje nak buat..so suggest la kat i ape yang patut i buat okay coz i btol2 buntu right now!!

0 dedaun pudina: