CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, 3 September 2010

Hey..Saye setia dengan awak lah..

semalam genap 10 bulan aku couple insan yang bername Nazrin Yusoff...Tapi penghujungnyer break jugak..Dia tak leh paham aku..ape aku buat semuanyer salah kat mata kau...
wahai Nazrin,kite dah kire lame la jugak couple..kenape kau still tak ley paham aku?kau tau tak yang aku nie dah cukup setia nan kau?kenape kau risau sangat kat aku??risau kau wat aku rimas..aku tau kau rase tak sedap hati bile tiap2 kali kau call aku,selalu waiting sebab aku tengah bergayut..tapi aku bergayut nan membe aku!salah ke aku call membe aku if laki pun??n salah ke if membe laki aku call aku?pade aku,selagi aku takde ikatan ape2 dengan kau,aku berhak call sape2 pun yang aku suke,jumpe sape2 pun yang aku suke, n message dengan sape2 yang aku suke..aku tau kite couple..aku pun tahu batas2nyer..so kau tak perlulah risau sampai macam tu sekali..

kalau sebab aku amik pic dengan laki2 kat kem tu,aku rase tak logik sangat2..amik pic je kot???ape salahnyer??ade aku amik pic pelok2,ciom2,or pegang tangan ke nan dia??takde kan??aku tau kau takde amik pic nan pmpn len..tapi jangan nak pakse aku jadi macam kau..aku tak suka!
with brian
with Edan
With Keong
With Wong
With Andy
With Razis
With Kambing
With Razis

so...kite break nie nampak sangat sebab kebodohan kau sendiri.sorry,aku tak boleh ikot cakap kau..aku ade life aku sendiri..aku tau ape aku buat..parents aku sendiri pun tak larang..apetah lagi kau..kau husband aku ke??so kau takde hak nak push aku.give me some space!kau takut kehailangan aku tapi kau sendiri yang buat aku hilangkan diri aku sendiri dari kau..so salahkan diri sendiri..

0 dedaun pudina: