CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, 28 September 2010

Dia..Makin Lupakan Saya!

Saye tau lah awak kerja.tapi takkan la sampai takde mase untuk saye?I hate your job.saye kat cini dah macam tunggul dah..awak pg2 lagi dah pergi kerja..then tu pun taktau balik pukul brape..kalau malam awak ade kene rush mane2,awak tinggalkan saye lagi..saye tunggu awak balik sampai pukul 3 pagi,awak still tak balik2 lagi..sampai saye dah tertido awak tau tak?
awak slalu mintak maaf kat saye,n saye dah maafkan awak..tapi awak buat lagi..takkan la kalau time awak break tu awak takley call saye skejap??saye sakit pun saye diam je..tak bagi tahu awak.awak pun langsung tak tanye pasal saye..bila saye call awak,awak tak angkat..kalau saye keluar,tau pulak awak nak call saye selalu n kacaw saye..makin lame saye makin tak faham dengan awak,kerja awak,jadual kerja awak yang tak menentu tu..


0 dedaun pudina: