CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, 12 August 2010

tag from zurina!!!

1. Apa nama blog anda dan kenapa letak nama itu

nama blog saye zarith Kaulitz.zarith tu nama saye n Kaulitz tu name suami saye iaitu BILL KAULITZ dari tokio hotel..ouh dia sangat handsome!!

2. Apa nama URL blog dan dari mana datangnya nama itu.

err..zarith tu name saye n pudina tu trademark saye time ade myspace dulu. :)

3. Apa method dalam penulisan anda
pergh..ayat dewan bahase dan pustake seyh..haha..entahla..saye nie banyak idea nak tulis..tp bile dah nak tulis tu teros malas..haha..so saye banyak letakkan gambar rajah dalam blog saye supaye para pembaca n stalker2 saye tak bosan bace blog saye..hehe

4. pernah rasa nak hapuskan blog?

not yet :)

5. Pernah ahli keluarga anda baca blog anda?

of course la pernah..ape lak tak pernah..akak saye ade blog..adik saye ade blog..coussins2 saye ade blog juga maaa...

6. Apa perasaan anda bila orang kata blog anda buruk sedangkan orang lain kata blog anda cantik.

err..soalan 1 juta ringgit nie..umm..saya akan cakap "ADE AKU KISAH?" kat dia..hahaha

7. Bila blog anda diberanakkan?

entahla..beberape tahun yang lepas..tp dulu tak aktif..so saye delete semua post saye yang lame tu n post yang baru..kire blog baru lah..pade bile erk..tp yang tau time spm...hehe..tahun 2009..

8. Siapa orang pertama yang tahu anda ada blog?

kakak saye :)

9. Perasaan anda bila orang berkata tentang blog anda:

eley..nak ckp2 pulak..dia tu takde blog sebenarnyer..dia jelez..hahaha

10. 10 orang seterusnya yang akan di-tag

sape2 lah :)

0 dedaun pudina: