CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, 10 August 2010

Saya,Zarith Aufisya Binti Abdul Majid,D20 ditempatkan di Kem YPJ Sekakap,Mersing..dak2 panggil saya fisya..pade mulenye tak suke langsung tempat nie..jurulatih macam haram,tapi lame2 dah biase dengan kesialan mereka..saye company DELTA ye...jangan jelez..Delta memang terbaek!!! Kembara Halangan DELTA menang,Menambak DELTA menang,Kawad pun Delta menang..lebih 3 markah je dari company Bravo..wira tertinggi menambak pun dari company DELTA..iaitu abang Daus..dapat 100..terror gile..cikgu blanje dia KFC..wirawati tertinggi menembak pun dari company DELTA..dapat 94..kak Salwa..tapi tertinggi la jugak bg wirawati..aku just dapat 73..kire terror la jugak tu...lupe nak cakap..aku nie ketue platun tau..yang ke 2..bawah OC tu aku la..bab2 command nie OC soh aku je..hoho

cite pasal dorm pulak,dorm yang sangat2 luas...depan dorm ade water cooler yang akan menyakitkan tekak para pelatih2 disini..tp ok what..dekat..company alpha,bravo n charlie kene datang jaoh2 amik air kat delta..hoho..wirawati Delta cume ade 17 orang je..berbeza dgn kumpulan 1 n 2..tp ok la..ramai2 pun wat semak kepale otak aku je..katil aku berhadapan dengan OC delta..katil membelakangkan tingkap..aku suke tingkap n aku perlukan cahaye secukupnye..
locker yang bersepah tp terbersih kalau nak bandingkan dengan dak2 lain..

cite pasal orang sekeliling aku lak..meh aku kenalkan..

nie IKA..kiteorang panggil dia iklan colgate.or segale ubat gg yang ade..sebab mulut dia sangat beso..n gg dia sangat2 beso..dia nie dok segamat..n dia nie OC delta..dia couple dengan dak kem nie jugak iaitu nyok..
aku n ika

nie Zack.yang pakai baju kuning tudung itam tu...nie ketue segale setan kat kem nie..best gile layan kepale hotak dia..mcm if ade event ape2,tak sah if tak panggil dia..lagi2 kalau bab2 tepuk semangat..suare dia jela yang paling kuat..dia nie dok jb..putriwangse..pape hal,best lah layan kepale otak dia nie..
lupe nak cakap..zack nie dak company charlie..tp slalu sesat masok delta bersame kwn bek dia n kire kwn bek aku jugak sbb kiteorang 1 geng..yang belah kiri tu iera..dak pasir gudang..n yang belah kanan tu farra..dak segamat..yang tengah2 tu zack okayy...kiteorang if ade pape mesti ber-4..pegi mandi kat depan kolah berbogel pun kiteorang,basoh baju,makan,lepak..semua same2..smpaikan ade trademark sendiri iaitu, INI SEKAKAP ZAMI YANG PUNYA..zami tu:
Z untuk Zainal(bapak zack)
A untuk Abu(bapak farra)
M untuk Majid(bapak aku)
I untuk Ibrahim(bapak iera)
aku membawe kuncu2 aku ke dewan makan..hehe..yang pakai baju merah tu aida..dak kluang..yang tinggi lampai pakai tudung putih tu shima.kiteorang panggil dia nestom..hehe..
kat dewan jubli intan sultan ibrahim,mersing..Kembara mahkota Johor..best...


tyha n i
kembara mahkota johor datang kem ktorang..best wei..

*pic ade banyak lagi kat fb..

0 dedaun pudina: