CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, 12 July 2010

wish me luck

08.30 am..lagi stengah jam aku nak g masuk kem balik...sedeynye..cuti selame 4 hari memang tak puas..banyak bende yang perlu aku settlekan..dengan sakitnye lain..hurmmm....mintak2 lah aku dapat pengecualian tu..aku taknak g masuk kem balik dlm keadaan hp aku kene rampas..babi punya KJ.otak tak betoii...mesti kalau aku masuk kem t kene denda...oh no!!!

ya Allah,tolong lah hambamu ini...

tapi if aku balik,kecian kat dak2 Delta yang aku dah anggp mcm adik bradik aku sendiri..zack,iera,is,keong,kiat,aiyoko,kambing,nyok,yusri,farah..hurmm...sedeynyer...of course lah nanti tak dapat jumpa lagi...

tapi yang penting aku taknak masok kem tu lagi!!!!!!!tolong lah aku wei!!!!!

0 dedaun pudina: