CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, 9 July 2010

at last..

saturday,10 july 2010..(01.52 am)

BREAK DENGAN NAZRIN.

message from Nazrin :

"Fine. Bby betol..Bby jgn menyesal even b tlalu sygkan bby. Tp bby hancorkan diri bby sendiri kn..fine. b dah ckp b xsnggop tgk org yg b syg hncor mcm 2.so ini jln yg bby pilih.kite break"

aku reply :

"b da decide an. ok. thanks sebab lepaskan bby.hope b tak nyesal n tak tarik balik ape yang b dah cakap coz bby anggp ini je yang terbaik untuk kita. bby takkan ganggu b agy. tu janji bby.last msg. take care.bye."

sebab break : mase hp aku kene rampas,aku pinjam hp sorang dak yang bername yusri(dak company aku sendiri) untuk call abah n nazrin..tp dia marah sebab dia taknak aku terhutang budi dengan si yusri tu..yang second nye,aku rapat dengan timbalan komanden plkn tu..so time tu aku call timbalan komanden n ngadu kat dia yang hp aku kene rampas..then dia tolong aku amik balik hp aku tu bila aku balik sana balik..tu pun nazrin marah aku..

kalau sebab taknak aku terhutang budi kat kedua2 budak tu,dia marah gila babeng kat aku..bukannya nak tolong aku amik balik hp aku tu! tapi takpe lah..lately ni pun si nazrin nie memang suka cari pasal dengan aku..so aku da dapat rase yang kitorang nie mmg takkan lame..

hurmm...hope kau ley tros kan idop kau tanpe aku n hope aku ley troskan idop aku tanpe kau..kau jage diri.. wink. :')

0 dedaun pudina: