CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, 2 June 2010

what if...

strange isnt it?memang takde kene mengene,saje je nak mencapap.hehe ;p


WHAT IF..
saya mati esok??
tak mintakk..hope tak lah..tapi ajal maut di tangan sape murid2??takkan lah kat tangan korang lak kan..if saye mati esok,hari ini saya akan beli ape yang saye nak beli,makan ape yang saye nak makan,contohnyer CENDOL!!dah lama siak tak minom cendol..orang tu asyik G.H.A.I.B je..len kali wat kedai cendol lah..grrr...ni tak,merayau ke hulu hilir dengan moto buruknya..hihi..ape2 pun,cendolnye tetap no 1!!selain tu,saye akan mintak maaf kat semua orang..saye takkan buat lagi cinta segi tiga or segi empat ye..macam BODOH..hihi..saye akan lelong hp baru saye kepade family saye bermule RM500..haha..ape??RM600?going one...going twice....and sold to the lady in red..hahaha..saye akan tido dengan kedua2 anak bulu saye wat kali terakhir...sedeynye..cam nak mati betol2 je..hahaha..

WHAT IF..Nazrin curang??
dia nak curang??easy..saye akan hantar message kat dia yang kita B.R.E.A.K and letak smiley disitu..okay tak??takyah nak berperang2 untuk rebutkan dia..biar dia pilih mana yang terbaik untuk dia..saye dah cuba jadi awek yang terbaik,terbalik and terlabik untuk dia..so if dia tak puas hati,carilah yang lain..BUT if dia nak saye balik,saye akan cakap kat dia SORRY,TAK LAYAN NYAHHH..hehe..dia pun dah besar,dah boleh fikir,fikir lah masak2 sebelom nak curang..tak sayang ke almost setahun couple tibe2 break dalam keadaan cam nie tak rasa membazir ke pakcik oiii....hurmmm..

WHAT IF..apa yang saya impikan tak tercapai??
pertame sekali saye akan cakap dulu lah ye ape yang saye impikan sekarang ye..saye impikan menjadi student yang baik,pandai dalam course yang saye nak amik nie..iaitu tourism management UiTM..saye akan cube memerah otak n prove kat family saye yang saye boleh bawak course yang saye nak sangat2 nie..saye akan bawak oxford dictionary and akan bace banyak2 buku abaut tourism..saye akan focus n siyes dengan study n takkan main2..saye berdoa sangat2 kat sana saye akan berkawan dengan orang yang nerd gila2 n taknak berkawan dengan orang yang akan menjatuhkan markah saye..hihi..BUT..if tak tercapai,nak wat camne erk..mati jelah okay tak??saye takde niat nak menjatuhkan air muka parents saye..betooolll...takpe lah,kite tengok lah camne nanti okayy..chaiyoookk!!

WHAT IF..musuh saye datang mintak maaf kat saye?
firstly saye tengok dulu lah sape orangnye okay..kalau memang jenis meluat gila,sorry lah..saye memang susah nak maafkan musuh2 saye..if maafkan pun,dalam hati still ade dendam..biase lah tu kannn...hihi..if saye dah maafkan dia,saye malas nak contact dia..woo...trauma maaaa membe or contact dia..ha
ha

WHAT IF..hp bru saye rosak??
errrr..soalan ape nie?haha..if boleh betulkan,saye akan betulkan..if memang dah takley diselamatkan,saye akan kapankan dia and tanam kat depan rumah..sambil siramkan..mane tau jagi pokok hp pulak??boleh main petik2 sesuke aty..genius tak??wakakakakaka

cukuplah 5 soalan..len kali wat lagii..hehehe

0 dedaun pudina: