CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, 10 June 2010

Tidur yang lena

Nyamannyer tidur malam tadi..tak payah pikirkan ape2...medical check up dah buat,JPJ pun dah lulus,tak perlu pergi intensif,problem pun dah takde,musuh2 pun telah dihapuskan dari contact diri aku,bf pun sihat2 disana..so nak pikirkan ape lagi??tidur semalam memang sodarp bersame2 kaulitz n flu.both tu kucing aku :)

firstly thanks to mom,intan,kak mira,ayu,ayed n for those yang lupa nak sebut nama..ats berkat wish diorang,aku lulus jugak jpj..terhutang budi sangat2..even orang JPJ macam CHI*** tapi takpe lah,dia bagi aku lulus jugak maybe ats nasihat atiqa haris yang suruh aku pakai perfume banyak2..haha..kene test time hujan yang teramat2 lah lebat n jalan sesak memang watkan aku lagi kecut..huhu..pengalaman yang teramat best!jumpa orang jpj macam jumpe malaikat maut..datang intensif pukul 9,tunggu punya tunggu,pukul 12 baru wat parking semua..thank god lulus..n tunggu punya tunggu,pukul 3 baru test jalan raye..penat sangat2 tunggu sambil dalam kelaparan..huhu..tapi takpe lah..alhamdulillah.. :)

now nak tunggu this 19 jun..plkn...oh hell no!tapi takpe lah..think positive.orang kata best..so try jela stay..if orang plkn bagi pelepasan,lagi best.haha..pape pun.wish me okay :)

0 dedaun pudina: