CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, 13 June 2010

tag......again....sigh....

Siapa anda di rumah ?

siape?err...anak empunya rumah tu lah..

Siapa diri anda di samping rakan ?

umm...entahlah..no comment.tu kene tanye rakan2 saye sendiri.terima kasih :)

Lima hajat yang di idamkan tetapi belum tecapai

1.sambung study dengan tenang
2.rambut panjang..i miss my old hair..
3.drive a new car...oh hell yeah~
4.cukupkan musuh seramai 50 orang..hehe
5.ketemu sama bapak Nazrin..kangen deyh..haha

Siapakah nama pasangan anda ?

MOHD NAZRIN BIN YUSOFF(love love)

Ceritakan 5 perkara yang paling anda suka tentang pasangan anda

1.saye tak ley nak nafikan yang kate2 orang tua "JANGAN BENCI,NANTI SAYANG" tu memang betul..dulu saye benci gila2 kat dia..sebab dulu dia masok group shifter(shuffle)...saye rase dak2 shuffle nie semuanya terencat akal..n dia nie jugak benci gila2 kat saye sebab dulu saye ade couple dengan sorang insan.insan tu pulak musuh dia..so dengan saye2 skali dia benci..kat sekolah,TAK PERNAH TEGUR.start contct dia sebab dia nak bagitau yang dulu orang msg saye tu bukannye dia..tapi apis kuda.so thanks a lot apis.haha

2.dia handsome..tinggi..muke kire market..dia sememangnya macho..itu yang buat saye jatuh hati pade dia..hehe..lagi satu mata dia..pergh...cair siottt....saye suka tengok dia..tapi bila dia tengok saye,saye pandang tempat lain..segannyer....

3.dia murah dengan pujian..dia tak susah nak puji2 saye walaupun saye tak suka orang puji saye..
then dia tak lokek,tak berkira dengan saye..kalau pegi tengok movie ke,makan ke,t kami berebut nak bayar...haha..comel sangat2..

4.dia memang suka cakap...cakap n cakap...kalau call dengan saye,3 jam tu memang tak cukup..haha..saye suka suruh dia nyanyi bila saye merajuk..tapi dia memang segan sangat2 bila disuruh nyanyi..haha..lagu yang dia suka nyanyi ialah lagu nasyid..haha..

5.dia memang ego..laki lah katekan..kalau gado tu,dia je nak menang..tapi bila saye give up,n malas nak contact or mintak break,time tu baru dia pujuk2 saye...haha..ngade~


Bila tarikh anda couple ?

3 NOVEMBER 2009

Lagu tema cinta anda?

-Santa Esmeralda-you're my everything
dia suka lagu nie..adik saye yang bername heri pun suka lagu nie..dia pernah nyanyi lagu nie pade saye skali..n saye pun pernah nyanyi lagu nie skali kat dia.. :)

Apa yang anda harapkan dari pasangan anda ?

of course lah paham saye,problem saye,condition saye,perangai saye..then yang paling penting terima saye seadanye :)

0 dedaun pudina: