CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, 11 June 2010

tag from zeekaa..again :)

1) Apa yang anda akan buat bila anda dapat tahu member anda tikam belakang anda?

akan terjadinya PERANG antare saye dan insan tu.ape2 hal pun aku BENCI BACKSTABBER!!

2) 6 orang dihati anda?

1.Allah :)
2.Family la of course.
3.Kaum Kerabat.
4.My Binky Winky la..

5.Dak2 Volume IV
6.Intan Khazilah


3)Anda rasa anda comel?

tidak sama sekali..ade orang yang lagi comel daripade saye.tapi saye bersyukur kerana mempunyai sepasang mata yang amat besar,pipi yang sangat tembam ala2 hamster,hidung yang tak kemek n kembang,bibir yang cantik dan tidak kering,kulit yang sawo matang dan tidak hitam :)

5)Blog yang anda suka?

-Zuryna.blog dia teramat2 sempoi..

-zeekaa..blog dia cantik n lagi dia amat menarik walaupun saye tak suka lagu latest dia iaitu justin bieber.i hate him.haha
-intan..blog dia sangat2 gila.dia tak guna ayat skema pun.haha.
-ayu..blog dia comel :)
-mira..saye suka bace blog dia walaupun dia tak slalu update..busy lah katekan..

6)Adakah bilik anda kemas setiap hari??

nope.i DO have my own room but i tak tidur kat bilik saye sendiri yeee...saye tido di bilik mak sayeeee....

7)Lagu terakhir yang anda dengar?

simple plan-crazy.dekat blog zuryn.suke sangat lagu dia.

8)Last teks mesej?

daripade facebook.dia tulis: RM0.norhidayu jamal boring nya hari ni, parents tade,apa nak buat ae kat rumah?urmm /fb2mobile ;p

9)Last phone call?

kak mira.dia dah QTI..congratz!!

10) Hari terakhir anda menangis?

9 june.sebab gado dengan nazrin. :(

11) List 5 kaler favorite anda?

1.HITAM
2.MERAH
3.PURPLE
4.PUTIH
5.HIJAU

kenape tak tanye color yang aku benci?ley aku jawab PINK!!i hate PINK!!


12) Orang terakhir anda ber-Ym?

with paus.tapi dah lame dah..tak suka bukak ym.t ade lah orang2 yang tak dikenali buzz.hehe..saye akan bukak ym if perlu sahaje.tq:)

13)Game paling anda suka?

-LEFT 4 DEAD 1 and 2.
-THE SIMS.
-MALL WORLD kat facebook.perniagaan saye berkembang maju.chewahh
-RAYMAN

14) Adakah anda peminat MCR?

Dulu.sekarang dia dah tak popular.haha..

15)Apa perasaan anda menjawab Tag ini?

suka.dah lama tak jawab tag.thanks zeekaa:)

16)Anda rasa Tag ini best?

boley tahan lah.slalu nya dapat tag all in english.kreatif betol sape yang buat tag nie..haha

17) Tag lagi kepada 10 orang

malas nak list lah..sape yang rajin nak jawab,ley copy and paste kat blog korang ye..tq :)

0 dedaun pudina: