CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, 14 June 2010

Tag From My Beloved Sister

apekah profile picture anda di FB?
pic nie saye amik mase dalam kerete..mase nie baru pas drive kat intensif..time nie turn kak mira yang drive. :)

Okay, sila on webcam anda dan sile upload gambar terkini anda menggunakan webcam. sebarang kegiatan edit-mengedit adalah dilarang sama sekali.

mata saya tengah merah sangat2 sebab saya gosok mate saya..sangat gatal!!!arghhh...so sangat2 malu nak tunjuk..hehe..pic kat blakang tu pic saya n Nazrin..saranghe..hehe..bilik saya berwarna hijau-biru n dipenuhi dengan wallpaper..

sekarang sila upload gambar anda yang paling hodoh.
amik kat mcd kuantan bersame2 nan kak eryn n kak wan..tapi saya crop..saya pun aneh macam mana mata saya sebelah lagi tu boleh menyenget..haha..korang tak ley wat kan??amazing!haha

sila upload gambar anda bersama si DIA.
pic nie amik masa kat jusco tebrau..time nie tengah makan papa roti.nampak tak saya tengah nganga mulot..hehe..n time nie jugak tengah berbual sambil Nazrin hisap rokok n tunggu time nak tengok wayang..

sila upload gambar anda bersama rakan baik anda

saya ade 2 kawan baik..tapi kedua2 nya akan jauh dari saya.. :(
nie kawan baik pertama saya..nama nye NORIDAH..saya akan tinggalkan dia di johor jaya n pergi plkn n kptm..bubye ieda :(
nie pulak kawan baik kedua saya..nama dia INTAN..dia akan tinggalkan saya dulu..dia akan sambung blaja di kptm..bubye tat :((

sile buka apa-apa search engine ( Yahoo Search, Google Search etc ) dan search image untuk nama anda. dan sila upload gambar pertama yang muncul di senarai keputusan carian itu.
nie jela yang dapat..haha..better than nothing kan..

sila upload gambar kegemaran anda


suke kot gambar nie..sebab nampak sangat saya lagi putih dari kakak sayaa..hahaha..

yang terakhir, sila upload gambar pemandangan yang anda snap

sorry..takde..tak seka amik pic pemandangan..hehe

tahniah kerana telah berjaya menjawab tag ini. sila tag orang lain.

saya nak tag kepada:

1.zeekaa
2.fatin hanani
3.mira
4.intan
sila jawab je rakan2 :)