CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, 13 June 2010

SAYA (part 2)


SAYA... jenis jalan cepat..bukan macam minah2 yang berat bontot n suka jalan berlenggang..kalau orang boleh jalan kaki dari rumah pergi kedai selama 5 minit,saye ley jalan hanya selama less than 5 minit.Sebenarnye terikut
2 perangai abang saye yang buncit tu..kalau jalan nan dia macam berjogging..hehe..tak percaya?jom jalan nan saye or abang saye.gerenti berpeluh2..

SAYA....boleh on9 selama 24 jam tanpe bangun..bukan nye on9 sangat pun..main game mall world kat facebook je lebey..syok lah sebab KONON2 ade butik sendiri..then update blog even takde story..hehe..

SAYA....nie kalau tak makan n mandi 1 hari suntuk pon boleh..bagi je saye on9..saye ley lupe makan,mandi or ape2 yang sewaktu dengan nye... ;p
(demam facebook even facebook skarang nie hampeh..)

SAYA....admit yang saye memang suke cakap lepas n takde nak tapis2..so sape2 yang kenal saye memang paham lah saye jenis macam mane..sorry for those terase dengan mulut saye.
yang penting,saye ade insurans...n mak bapak saye bayar zakat ye..hahaha..so lantak la if y'all nak terase..pade i,i cakap just for F.U.N. n tak bermaksud nak lukakan hati y'all.and if i DO,takde nak perli2..terus cakap direct.sape2 yang tak paham,sila beratur di kaunter pertanyaan.. terima kasih :)

SAYA....SUKAKAN HAIWAN.awak?
saye sukekan haiwan macam kucing,arnab,n hamster.tapi paling suke tu kucing lah..taktau nape..sejak kecik..mase kecik2 pun slalu tolong kucing2 kat tepi jalan..amik n bawak balik then jage...(BARU AKU PERASAN YANG AKU MEMANG BAIK)haha

SAYA....F.U.C.K kat orang yang geli n tak sukakan haiwan..FUCK YOU! amik setepek!
kau ingat kau geli nan haiwan2 tu,haiwan2 tu tak geli kat kau??diorang lagi triple geli kat kau..haha..sayangi lah haiwan..meowwwww ~~

SAYA......tak boleh pergi ke pasar malam,pasar lambak,or segala pasar yang ada..t kan mesti ade pengemis2 mintak sedekah..t rase sangat2 bersalah..tapi t mesti kene marah dengan kakngah sebab dia kate orang yang mintak sedekah tu semuanye tipoo.. huhu...pk2 balik ade tolnye tapi tetap kecian..huhu


cukup lah cikit je..pasnie wat part 3 or 4 or 5 lak okayyy :)

2 dedaun pudina:

Esther

zarithaufisya...
isn't she a cool gurlz?
she made this blog perfectly..
the youngest pretty gurl i've ever meet..
mybe am a some part of her friends list...
Just want to say,missed you...

Cik Pudina

hehe..thanks ester...i miss you sooo much!