CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Saturday, 12 June 2010

mimpi bodoh.


Haisshhhhh..Dah dua hari berturut2 mimpi bende2 yang bodoh..Tak paham tol saye.

Semalam mimpikan saye pegi shopping complex bersame seorang insan yang bername yeyeq.Yeyeq time tu bawak bf dia yang bername iqbal(kot)..Ape agy erk yang saye ingat..Saye ingat kiteorang sit kat bench time tu sambil berchit-chat then suddenly ade dafi kat sebelah.Bila saye toleh je,dafi kiss saye.what the ****?

-saye tak brape kenal yeyeq yang comel tu..ape tah lagi bf dia..kenape tak alih2 mereke berdua mucul dalam mimpi saye??petande buruk??hihi..yeyeq,jangan marahhh..mimpi je kott kan..n dafi...saye tak brape minat dafi..kenape dalam mimpi dia kiss saye???ade kah dia akan bercinta dengan saye nanti??hahaha..what a nonsense.

hari nie saye mimpi saye n adik saye zamira boncit tu pegi cs punya foodcourt bersame2 insan yang bername yuni..YUNI???dalam mimpi saye tu yuni jumpe membe2 dia jugak kat sana..tapi lain table.yuni makan dengan kiteorang.tapi salah sorang membe dia tu ialah seorang insan malang bername HANIFAH HAMBALI.hanifah hambali??eeeuuuu!!!benci nya!!

-saye tak kenal pun yuni tu..yang saye tau yuni tu kawan kepade bf saye n dia kawan juga kepade atiqa haris.how come lak ley hangout dengan si yuni nie..adoyaii..then since bile lak lah si yuni nie kenal si hanifah hambali nie??dah lah si hanifah tu musuh saye..sebok je nak mencapap dalam mimpi saye..grrr!!

nie memang dah sah2 lah petanda buruk..suey lah hari nie..geramnya..bangun tido je terus takde mood sebab my kaulitz(kucing) kacau.,grrr...nasib baik tak lapar..kalau tak,dah lame saye goreng si kaulitz.haaha..

ape lagi erk..hari tu lah,tak ingat bila..saye ade mimpi yang saye pergi hutan bandar dengan fariz n zamira.then kiteorang main basikal yang boleh main ramai2 tu same2..kat situ ley tersempak dengan insan yang bername luqman n intan main kasut roda berpegangan tangan.huh??what the tuttttttttt????luqman dengan intan??eeuuu....mengarot gila!!asal lah mimpi bende2 macam nie??akan jadi kenyataan??wierd!

-si luqman tu tak kenal si intan..tapi intan kenal kot luqman.sbb saye dulu slalu cite kat intan pasal dia..huhu..tibe2 ley pgg tangan lak..gelinya!!!

mase baru2 kenal dengan rush idrus,pernah jugak lah mimpikan si rush buncit tu tapi dah tak ingat mimpi ape..hoho..tapi tak ngarot (kot??)

hurmm..mintak2 lah tak de ape2 berlaku.mimpi mengarut semua.or aku akan jadi gila??grrrr...tak ley jadi nie..kene jumpe doktor.. kepade sape2 yang berkenaan.sorry.mimpi je kan..bukannyer ape..jangan marah saye..marah mimpi saye ye..tq ;)

0 dedaun pudina: