CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Saturday, 5 June 2010

Kegilaan Hangout dengan Intan n Pieqa

Jumpe balik membe yang dah lame tak jumpe..Even only 3 orang pun cool enough among hangout ramai2..wat menyemak kepale and buat kecah je..baik cikit,tu pun tak terkawal coz intan and pieqa sememangnye gile2..intan memang sewel and cakap men lepas while intan jenis agak2 blur,lambat pickup and lem..hehe..so nak disatukan dengan aku yang banyak cakap,gila2 and kecoh nie,chaos lah jadinyer :)pieqa as pak supir yang tak bertauliah..dia takot nak pegi holiday plaza sebab kereta banyak..tapi finally dia berjaye jugak even bawak macam f1..hahaha

minah nie tadi nak ikotkan dia bawak tapi pieqa takot dia bawak..haha so tukar driver..nasib baik saye takde lesen lagi..hihi
sampai holiday plaza..intan nak beli perfume kat estee lauder for her beloved mom n for herself..alang2 survey lip gloss kat sana..amoi estee lauder tu rajin pulak nak make up kan kiteorang..so bermakeup lah kiteorang..hahaamoi tu pakaikan intan lip gloss baru dari estee lauder..murah je..RM75++ je..pieqa gedix..hehe..act dia nak beli lip treatment kat estee lauder tu coz bibir dia agak kering..belilah kau 2 juta ye..huhuminah poyo..hahaha..kaye beb dia nie..dalam wallet dia ade RM1000++..hehehehe..blanje r wei!!due ekor dak pakai baju pink nie memang gedik..so what??hahaintan sebok kat blakang tuh..hahahaha..dialah hantu ju-on yang sebenar..wakakakagedik betol parkson nie tau..memang lah happy beli perfume RM350++ dapat voucer,tapi kene naik amik sendiri..chilakak tol..tengok ah si pieqa nie..muke dah penat..hahaha..intan tak penat coz dia nak amik voucer RM70 dia..hahaBFF :)gedik tol makan mcd..hehe..sos amik bebanyak tapi tak habis..haha..intan,bawak balik je sos tu!
pic 1:pieqa cakap"zarith capat lah amik gambar!"aku cakap"kau nie kan..orang nak makan pon sebok..adoyai.."
pic 2:aku"aaaaaaaa...."
pic :aku"uuuuummmmmmm!!!!"pieqa cakap"intan nie,tak cakap nak amik pic banyak2!"
pic 4:makanan simpan dalam mulut..ya!!saya lah hamtaro si hamster comel..wakakakakecomelan..wakakakaka.jangan jelez intan n pieqa!REJIM ZIONIS..haha..sesat kat Malaysia!!pieqa,bukan senang kau nak amik pic nan aku...bayar dulu!!!
aku n intan memang LESBIAN.satisfied??no wonder lah intan single n aku tak cari laki lain..hahahapieqa nie dulu slalu pegi gym dengan malik nor n mamat dalam iklan shieldtox ..sebab tu dia kuat..chaiyok pieqa!!!hahaadeeeeehhhhhh..aku yang tak larat angkat minah keding nie..hahathis is what i call F.R.I.E.N.D.S :)
i love both of youuuuuuu <333nie lah kengkawan saye yang poyossssss...awak takde kan kawan yang poyosss cam diorang..jangan jelez yawww...si intan nie over plak nak ketawe nampak gigi..tau lah gigi kau tu lawa..minah nie poyosss je..tapi dia menang..hahahaAKU LAH JUARA SEGALA PARIT DAN LONGKANG.hahatengok muka minat nie tol2..muke LOSER kan??haha..kalah main bowling..kene blanje aku n intan minom..haha..tadi dia main,skali bola bowling tu tercampak ke belakang..wakaka..semua orang ketawe..aku ketawe sepanjang2 main bowling tu..tak ley handle tol..aku nie dulu mentor Shalin Zulkifli..hehe..tapi malas nak tunjuk bakat..kalau tak,dah same nan dia..hahatak perlu edit pic nie pon takpe..terlalu cantik!tengok ah sape amik..haha..cume model nye saje tak cun.haha:)akhirnye dapat jugak jumpe minah chubby nie..rindu seyh..lebiu shida!!