CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, 9 June 2010

CANT WAIT

Tak sabarnye nak tunggu esok..Esok JPJ..Confirm2 pass..Haha..Confident gilak..Tapi mesti yakin kan..Wish me luck..Kalau pass esok,Memang nak mabok gila2 this 15 june.haha..Dak2 Volume,tunggu kedatangan aku yea..Luv y'all..Esok aku akan bawak ikut had laju yang ditetapkan..ingat 5 PERKARE yang wak tak pernah ingatkan tu.bukit,parking,3 pointer sememangnyer saye dah expert..Hopefully esok tak nampak muke si ABANG WAN tu..wat suey hari aku je..aku akan merajinkan diri aku memberi signal..haha..pakai perfume sebanyak mungkin..bak kate ATIKA HARIS..hukhuk..tapi aku taktau ape motifnyer..fuhh...mintak2 orang JPJ tu baik. wink! ;p


no more bawak macam nie..hehe..Biase lah,dah expert kan..wak tu je yang tak bagi aku jpj awal..grrr...syg aku la tu..hahahaha

0 dedaun pudina: