CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, 6 May 2010

TOP 10 membe TERBAIK!

NUMBER 1
INTAN KHAZILAH

Membe yang teraaamat baik+sporting+layan kepale..start kenal minah senget nie since kat globalink(tempat tsyen)..minah nie dok sebelah aku..so start tu lah,aku rapat dengan dia..aku tukar tempat tsyen pon dia ikot jugak..intan skolah kat sigs..so jumpe dia nie just hari isnin and rabu jep..minah nie comel..suke ketawe..even dia takde boyfriend,dia betol2 paham aku..whatever it is,thanks 4 being my friend tat!lebiu lah!!

NUMBER 2


NORHIDAYU JAMAL

Actually dia nie ex gf Nazrin..err..tak ingat lah bile aku start kenal dengan dia nie..she's a good listener..dia nie stahun lagi muda dari aku..skolah sigs jugak..tapi dia nie matured abiss bhai..suke lah layan dia nie..dia nie boleh jadi cikgu kaunseling sebab pandai bagi nasihat..perangai pon cam mak nenek cikit2..hehe..sorry ayu...bufday dia same tarikh tapi lain bulan dengan aku..so sampai aku mampos lah boleh ingat bufday minah nie..huhu..taktau ape nak describe pasal minah nie..sape yang kawan nan dia nie,tau sangat lah perangai dia camne..lebiuuuu (:

NUMBER 3
NORIDAH

membe TERBAIK! layan kepale,gila2 punye orang.tapi 1 je aku ak suka. BODOH bile dengan boyfriend dia.tapi aku malas lah nak masok campur..kenal minah nie sejak form 1..tapi terus rapat dengan dia since form 4..selame dia jadi membe baik aku,dia tak pernah lah wat aku naik angin..okay je nan dia..LEBIU IEDA!

NUMBER 4

YAYA

Errr..nak cakap camne erk..Dia nie ex girlfriend kepade ex boyfriend aku dulu(si Nuar tuh)..pernah gado dengan dia nie..tapi tah camne tah boleh baik and terus rapat..Even tak pernah jumpa dengan yaya,aku tau dia nie baik orangnyer..Yaya nie famous tauu...pelik tol nan dia nie..boyfriend2 dia nie kebanyakannyer daripade band pape tah..last nie si Idzuan Hamzah.Mamat johor nie..tah camne tah boleh sangkut.huhu..She's very concern bout my problem..Yaya nie rasenyer banyak jugak masalah..lately nie sakit je keje dia..cian lorh..pape pun,cepat2 sembuh okayyyy..

NUMBER 5
KAK EKIN

kenal kak ekin nie taun 2008 kott...(yeke??)yelah...hoho..dia nie baik sangat2..bersifat keibuan..waakakaka..dia jage saye tauu...kalau ade problem,mesti cite kat kak ekin nie..Kak ekin nie caring orangnye..even suare dia ala2 ramli sarip..hoho..SAYANG KAU DAK CHUBBY~

NUMBER 6
KAK YANIE

kenal kak yanie nie cam kenal kak ekin jugak..diorang nie 1 bilik dengan kakak aku time aku stay kuantan taun 2008...Kak yanie nie agak gedix cikit..tapi dia baik..dulu mase nak mandi,aku mandi dengan kak yanie,kak yanie shampookan rambot aku,mandikan aku..mak aku pon tak buat cam dia..haha...suare dia memang gedix gila..takde orang yang boleh wat suare cam dia.memang tarbaik lah..hihi (:

NUMBER 7
NAD

Nad nie girlfriend Ejat.Ejat nie pulak ex boyfriend aku.couple nan ejat nie tak lame ah.lagi 2 hari cukup sebulan couple.Ejat nie kononnyer nak men busted lah dengan nad..kirenyer aku nie girlfriend ke-2 ejat..Bila nad dapat tau,mampos si ejat nie kene dengan nad.aku nie pon pernah gado ngan nad nie..tapi tah camne ley baik..sampai sekarang..aku nie pun tengah berhutang mcd dengan nad..hoho..rase2nyer nad pon dah lupe..nad nie gerek wei..rugi lah ejat if pikir nak curang2 lagi ngan nad..dapat awek punya lah hot..semoge kekal :)
(t kawin jemput saya ye nad..hehe..cheers)

NUMBER 8
MIRA

Mira nie jiran aku..aku dah kenal dengan minah senget nie since kecik lagi..kire baik lah nan dia sampai sekarang..umm..tak banyak cite lah pasal dia nie..yang tau nyer dia nie memang mesre alam,tak sombong and cerdik orangnye.titik.hoho

NUMBER 9
NAS ADURA

hushhhhhh....family aku n family Talib nie dah kenal laaaaaame sangat2 dah..akak nas nie kawan baik akak aku sampai lah akak nas nie meninggal dunia..ARWAH NABILAH..parents aku pon dah anggap sibling dia cam anak2 parents aku gak..dah berbelas2 tahun kiteorang ber-membe...aku pon slalu lah lepak,g kedai,bank same2 nan minah keding nie..dia baik gila sampaikan aku nie pon kene sopan gak bile nan dia..hohohoho (:


NUMBER 10
KAK WAN, KAK ERYN, KAK DYA

taknak cakap banyak, diorang punya otak memang masok air..huhu..kak wan memang jenis layankan..kak eryn memang mereng, and kak dya nie si cacat yang berjaya..hoho..memang boleh sakit otak lah bile ketige2 ekor beruk nie campur nan akak aku ada kat dalam bilik..KORANG MEMANG TERBAIK!!