CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, 20 May 2010

TOLONG FAHAM I WAHAI ENCIK MAJID


Encik majid,anakmu yang bernama ZARITH AUFISYA ade life sendiri..Bukan saye nak memberontak,tapi tolong birkan saye pilih ape yang terbaik untuk diri saye sendiri..saye rase ypj tu tak brape bagus lah sebab ramai orang cakap sijil nyer tak bagus..tapi awak tak percaya! kang if saye amik,then kalau betul sijilnye tak laku,nak salahkan siape??duit siape yang membazir??awak kan wahai encik majid??tapi nanti awak nyusahkan saye sebab kene blaja kat tempat lain and saye kene blaja lagi..JANGANLAH AMBIL RISIKO..mentang2 lah ypj tu dekat..saye tau awak malas nak hantar saye blaja jauh2..kalau macam tu bek takyah hantar saye blaja je..kan senang..

SAYA BERHAK BERSUARA.tapi kenape tiap2 kali saye nak beta,awak marah saye??ape awak nak daripade saye??awak cakap awak tak kisah saye nak amik ape,tapi kenape bila saye dah buat keputusan saye,awak nak bangkang??what's wrong with u encik Majid?

rasenyer dah masok 5 or 6 kali kite bertekak pasal nie kan?awak tak fed up ke??awak takde keje lain ke selain nak bertekak dengan saye?saye dah penat lah encik majid..encik majid,saye tak bermaksud nak kurang ajar dengan awak..saye hormat awak sebab awak ayah saye..saye tau saye nak sambung study nie guna duit awak,tapi awak nak yang terbaik kan?

GIVE UP.tu je yang boleh saye rumuskan.saye pon skarang nie dah tak se-excited dulu..awak cakap ape2 pun saye just cakap WHATEVER je kan...tak faham2 lagi???Let me make my own decision.tapi if awak nak saye ikot cakap awak jugak,saye ikot..tapi if ade pape prob datang t,DONT REGRET.

3 dedaun pudina:

ayu cheese cake

relaxx ehh zarith. bnykkn berdoa bia ayah zarith tahu ape yg zarith nak:)
mmg tk dpt dinafikan YPJ tuh pakai duit yang banyak and the most thing is, kt sana alam belajar dea lain. cousin ayu ad amek kat situ tpi bpe bulan da berhenti sebab tak best belajar lpas tuh kne tanggung hutang PTPTN.
i wish youu get what youu want.
cool yahh ! :)

iNtANkLZ

sabar eaa zarith , biasa laa dia nk yg terbaik tu , i alwys b wth you huneyyy muah muah

Cik Pudina

ayu:thanks...buntu lah..
intan:thanks intan..doakan aku..