CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, 2 May 2010

SI BODOH ♥ SI BANGANG




Inilah PASANGAN COUPLE yang PALING BODOH DI DUNIA N ALAM SEMESTA (:

POMPUAN SUNDAL NIE : HANIFAH HAMBALI
JANTAN SIAL NIE : MOHD HAZAMI HUSSIN

( BOLEH SEARCH MEREKA DI FACEBOOK YA )

Camne ley gado dengan dak 2 ekor nie?? Semua nye SALAH FAHAM okayy.... Pompuan nie la yang bodo sangat..Hangin tak tentu pasal..Period agaknye..Wakaka..
So biarlah aku cite satu per satu okayy biarkan semua paham..

Firstly if korang bace kat blog or notes facebook aku tajuk "CIAN LOE HAZAMI" ,kalau belum,baik bace okayy..if dah bace,so korang semua tau lah kan yang si hazami nie dah break dengan hanifah secara rasminya kan...Then 1 hari tu,aku saje je lah nak wat si hazami nie calm n saje je nak perli si hanifah dengan care comment gambar kat facebook hazami..Si hanifah ade comment "IMY" kat gambar yang aku nak comment tu..so aku comment "IMY??HAZAMI,YOU SHOULD DELETE HER COMMENT" then si hanifah reply "PEGI LA MAMPOS" kat aku..aku berasap lah time tu n terus reply "LIKE I CARE BITCH.HAHA" and terus block facebook dia..HANIFAH,aku tak delete kau lah bodoh! aku TERUS BLOCK!!wakaka..takut dengan kau??wakaka...nak tergelak aku bace kau cakap gitu kat hazami..eh,aku cikit pun tak takut nan budak kecik yang kurang kasih sayang cam kau okayy~~

so sejak dari tu lah aku terus gado dengan dia...Dia pun tulis status kutuk2 aku and takkan lah aku nak diam kan?? aku wat the same thing like her did lah.contohnye:


1. Ooouuuhhhhh Shit!Fuck You Hanifah Hambali! (:

2.Before u start pointing finger,make sure your hand r clean okay asshole?!


3.Brambos kau ngek.Wat nyemak je kau nie. (:


4.Haniefa Hambali? Yup, Dia Memang Bitch Pun.Why?Nak Mintak Service Dia?Contact Je Dia.Mesti Dia On. ((:


5.Oppsss...perli awek,tapi pakwe dia yg terase lebey2..hoho..cam YE2!


6.delete kau,baru aku rase tenang.Yeayy~~




hanifah ade tulis status kat facebook and aku nak nganjing dia balik..aku copy ape dia tulis and aku paste kat facebook..Of course lah ade edit2 cikit statement yang dia tulis tu..so ini lah status yang aku dah publish..hehe..

sape kenaL HANIFAH HAMBALI?the BITCH of the worLd.haha.kacau Life orangg.sumpah tak maLu kann?geLi bodoh.to aLL SIGS student.she is A.G.A.S.com.haha.paham kann kawan kawann?BUDAK KECIK YANG BODOH DAN PERANGAI CAM HARAMJADAH!



Dalam tempoh aku gado tu, aku putuskan hubungan kawan aku dengan hazami(chewaaah)..
Aku tak kisah if hanifah nak cite kat orang yang aku nie yang wat hubungan dia dengan hazami kacau bilau sebab aku tau dia cuma NAK TUTUP KESALAHAN DIA SENDIRI.And the fact is,HAZAMI CONTACT AKU LEPAS DIA BREAK DENGAN HANIFAH.so nampak sangat lah kan yang aku nie memang bukan pengacau hubungan hanifah with hazami AND
hanifah sememangnya PENIPU BESAR.yang aku nak tergelak nye, kawan2 yang "SIMPATI" dengan dia tu BODOH sebab percaye dengan kate2 dia..wakaka...

Ape-ape hal pon, aku cikit pun tak heran ape dia nak cakap sebab aku dari awal dah set dalam kepale otak aku yang HANIFAH HAMBALI nie sememangnyer budak kecik yang taktau couple,bajek hot and of course PENAKUT!kalau berani,meh lah settle dengan aku..cakap depan-depan..kalau stakat mintak backup dari membe2 dia si BUDAK SIGS yang CULTURE SHOCK tu,celah gigi aku jelah eh..and aku tak berminaaaat sangat2 nak layan budak yang baru nak naik nie..HOHO...so biarlah si hanifah nie buat dosa kering tipu semua orang yang aku nie troublemaker.yang penting,for those yang dah tau hal sebenar,dia akan tau sape sebenarnye si hanifah tu..kalau orang nak benci aku pun, AKU TAK HERAN! paham?

Oleh kerane aku tak heran and taknak amik tau dengan hal yang sebesar kuman nie, aku amik keputusan yang teramat lah bijak meng-block HAZAMI.so if ade ape2 lagi yang tak puas hati, hazami tau nombor telefon aku,pandai2 lah dia text or call aku(tu pun if pandai..ahakz)

Fakta nye, aku sememangnya happy dengan life aku sekarang with MOHD NAZRIN BIN YUSOFF.. Berjuta-juta kali ganda lagi perfect dari si hazami tu.so aku tak lah seBODOH hanifah sebab aku dah matured enough untuk serious dengan couple aku.okayyy...and aku tak ingin pun kat jantan-jantan lain terutamenyer HAZAMI okayy.....ingat ye tu :)

SEKIAN TERIME KASIH (:

5 dedaun pudina:

+ uErekA +

bgs dgn ktegasan u !!
aq pon bnci ngn dax agas!!!!!
cam ye2,,,

Cik Pudina

agree!!hehe

Anonymous

Betina ni mmg mcm2 jntan dia nak. Couple mcm tukr baju. Pakai tudung on off. Gedik gile kt uitm ni. Berkarat jugak aq tgok.haha. bajet hot nak mmpoz, muka menyombong habez. Pdhal bila tengahari muka bertepek minyak mcm bontot kuali, haha.

Anonymous

Betina ni mmg gedik. Mcm2 jantan die sebat kat sini. Acah2 hot, pdhal muka berminyak bertepek cm bontot kuali. Muka menyombong, senyum lgsung x nak. Aq rasa die ni da lobos. Malang la sapa dpt dia ni.

Cik Pudina

Biarkan jelah dia tu.. benda dah lama lorh..