CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, 13 May 2010

SAYA.......

Kali nie nak cite pasal aku lah pulak..beh tu dah taktau nak cite ape..


Everyday Cardssuke tido...terikot-ikot perangai kakakku yang bernama zurina..hihi..tapi aku tak sehebat dia lah..aku nie suke tido lambat..slalunyer pukul 2 or 3 pagi baru tido..padehal tak wat pape pon..pukol 1 pagi tunggu nazrin call..if dia tak call,aku dok msg dengan membe aku..iairu rush,intan,ayu,ainor,or amirul azim..aku akan msg sampailah aku tertido..

Everyday Cardsboleh rumuskan yang saya nie pemalas yee...tapi kalau rajin,takley nak wat pe2 lah..hehe..tapi slalunye malas..samapikan nak amik air pun suruh adek2 yang amikkan..hehe..hey,ade bukti tau yang saye nie rajin!!hehe..
rajin kan??wakakaka

Everyday CardsDulu mase darjah bape tah ade tabiat yang teramat-amat lah buruk iaitu suke gigit kuku..benti gigit kuku time puase..biase lah kan...then sejak dari tu dah tak gigit kuku sampailah sekarang..

Everyday Cardssangat-sangat lah lasak orangnyer..jenis cepat naik tangan..panas baran cikit..so dont play-play with me okayy.. ;)

Everyday Cardssangat2 obsessed nak kurus..yelah,orang gemok mane yang taknak kurus kan kan kan.....hehehe
Everyday Cardssememangnye TAK SUKA pakai krim,pencuci muke or ape2 untuk jage muka..taktau kenape..dulu pernah nak pakai..tapi tak sampai seminggu,teros rase malas..huhu..tapi alhamdulillah muka saya takde jerawat,kurap,kudis atau ape2 yang mencacatkan wajah saye..even ramai cakap aku tipu,tapi tu lah kenyataannyer yep...
Everyday Cardstak pernah berambut panjang ye puan-puan..dari kecik sampai sekarang tak bele rambut panjang..saye pernah curlkan rambut mase last year..tapi rase cam bangang je..so saye lagi suke rambut lurus..ngee~
see..itulah saye bersame jejake encem..wakaka..tu bapak aku lah!

0 dedaun pudina: