CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, 26 May 2010

"RM0.20 PLKN:KUMP 3.KEM:PUSAT BINA SEMANGAT YPJ,MERSING,JOHOR.PKP:DANGA BAY.LAPOR:19 JUN 2010 09:30 PAGI"

omg!!Aku taknak pegi!!sedap je an tengok mak,abah n adik bradek aku gelak2kan aku kan..memang BAGOS!!!!aku memang suke ar diorang treat aku cam HELL!!dah brape kali diorang cakap best la kat sane,ape bende lah,tapi bile aku cakap aku taknak pegi tu MEANS AKU MEMANG TAKNAK PEGI!!!ade paham encik Majid?puan Zainab?Zurina?Zamira?!!!!grrr..memang saje je kan wat aku berasap!!si kakngah pon 1,cakap nan aku punya la boleh lari dari plkn sebab sambung blaja,ape lah kan..tapi depan abah,saje nak backup abah tu.cakap keling!!ape salahnye cakap je ape yang kau cakap kat aku tu cakap kat abah sekali??what the ****!!talam dua muke!!

ape salahnye bagi je aku study kat kptm tu?susa sangat ke??taknak bagi aku g jaoh2 KONON!!!kedekut cakap jelah kedekut!takyah nak cover!aku cakap terus terang jela ye encik majid,kalau saye tension sangat,saye akan pegi plkn,tapi then saye malas nak sambung blaja.balik plkn,saye dok uma je.malas nak keje.senang kan??duit kau pun tak habis!aku fed up lah camnie..kalau kau takot aku takley bawak yang tourism tu,kau bagi jela aku study kat klmu or ptpl tu!!culinary kan!!!ypj memang aku taknak sebab memang aku nak kuar dari johor and aku nak pegi jaoh2!!!ade paham?????!!!!!

0 dedaun pudina: