CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, 18 May 2010

Redha jelaaa...

Amik kat ypj jela..sebab:

Aku tau abah memang malas nak hantar aku g kedah..terkilan lah cikit..tapi nak wat camne kan..

Aku tak sampai hati sebab kakak Nazrin sampai message aku tanye pasal ypj..kang if aku tak g,ape lak dia cakap kan..hurrrrmmmm...

Nazrin mintak aku blaja kat ypj je sebab course yang aku amik tu kakak dia ajar..

kalau study kat kedah,jenuh jugak kan nak balik..aku nie dah la malas nak naik bus.

What choice do i have???
Nie kot tempat sesuai bagi aku..(donnow)

smiley-car.gif drive red car image by CommentCrazyGirlAku akan mintak kereta dari abah..Mintak2 dapat.

SEDIH SANGAT2 SEBAB ABAH TAK BAGI AKU PILIH APE YANG AKU MINAT AND NAK..

0 dedaun pudina: