CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, 26 May 2010


NO KPTM AND NO YPJ.end of discussion. :)

*Dah malas nak pikir lagi.Rasenyer nak sambung blaja nie memang lah idea yang TER-AMAT2 TERUK.

*Aku memang tak pandai.if amik ape2 pun,parents aku memang tak yakin aku ley bawak subject tu.

*Simpan jela duit hang tu untuk adik2 yang lain okayy..Aku dah tak rase semangat nak study tu ade lagi.

*plkn,tunggu jelah kedatangan aku ye.Habis plkn,cari keje.abis cerita.

*langsung tak rase menyesal sebab dah pikir sedalam2nya.Blaja ke tak,rase same je.

*takkan amik culinary art,takkan amik tourism management UiTM.blaja semuanya susah.takde bende yang senang kat dunia nie.If aku beriya2 tapi family tak izinkan,baik takyah kan.

*nanti2 lah study.rase nak try kerja tapi dah tak sempat.tunggu abis plkn..tak sabarnyer~~

*to kengkawan,ayu,intan,fariz,iylia,n yang lain2,study elok2!chaiyookk!!!