CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, 20 May 2010

Kenape mesti Berkait??

1.aku g hangout dengan ieda..aku nak story mory kat dia pasal si hazami..then dia cakap dia cam kenal si hazami tu..bile tanye si hazami tu,rupe nyer diorang nie 1 skola dulu..hurm,.what a small world..:(

2.tah aku godeh2 ape tah kat fb then aku bukak yeyeq punya formspring..bukak je formspring yeyeq,aku explore myspace si yeyeq comel nie..tengok fren2 dia aku cam kenal muke salah sorang tu..dia tulis sab je..aku rase aku kenal dia.sabrina.dia nie coussin ex bf aku,syed abdul rahman..dulu aku punye lah jelez gilak kat minah nie coz aku tengok gambar2 dalam hp si syed nie byk pic si sabrina tu..haha..rupenyer kwn yeyeq..adoyai~~

3.dulu aku ade cpl nan sorang mamat nie..name dia firdaus.cpl punya cpl tibe2 kantoi lak nan bapak aku..ape agy,bpk aku pon teros call si firdaus tu jgn gnggu aku agy..tah tak ingat lah bile,time balik skola,bapak aku amik aku..then kat depan kete bapak aku tu kete si bapaknye firdaus tu nak amik anaknye yang bername ika(gonjeng)hehe..bapak aku slumber je cakap"lembabnyer kete si faizal nie"..aku pon pelik..mane pulak dia kenal si bapak ika nie??aku pon tanye..bapak aku cakap dia dah lame kenal si bapak ika nie..hurmmmm...kisahnyeeee.....

4.baru aku tau yang hafizah tu adek kepade idzuan hamzah iaitu bf yaya..adoyai...hafizah tu pulak ialah ex nyer firdaus iaitu ex bf aku..hurmmmmmm~~~~

0 dedaun pudina: