CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, 28 May 2010

JUNE BABY




Pejam-celik,pejam-celik,dah masok bulan june.Selame 5 bulan aku tak bekerja,tak belajar,bulan 6 nie lah penentu samada aku sambung study or tak..surat banyak dapat..tapi takde apa yang memuaskan hati family aku walaupun bukan diorang yang nak belajar.tapi AKU.

Hope bulan june nie takde ape2 yang mengusutkan lah...aku just nak happy je bulan june nie..
10 june 2010 aku akan test JPJ..doakan aku ye....mintak2 lah lulus!!aku dah taknak pergi desa rahmat tu lagi!!!!!

19 june 2010 aku akan pergi ke mersing untuk menyelesaikan "MISI" yang aku teramat-amat benci+meluat..iaitu pergi damn PLKN!!
saye akan jadi wirawati ter-UNGGUL!!cepat2 selesaikan plkn nie then ley berambos cepat2!!

26 june 2010,hari yang aku nanti2 kan setelah 3 bulan tunngu Nazrin kat pulapol..tapi tak dapat jumpa dia sebab aku ade kat plkn..sob sob.....sedeynyer!!!!29 june 1010..my birthday..tak celebrate.yeay.
:(
*perasan tak yang gambar kat atas nie semuanya ade name aku and link blog aku??hehe..penat tau nak buat!!ingat ape??so dont copy copy yeeee....

0 dedaun pudina: