CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, 9 May 2010

jawab jelah..BOSAN

1. ape yang saye buat pada pukul 8 pagi?

: masih TIDUR dalam bilik mak..hehe

2. apakah yang saye buat 30 minit yang lalu?

: halau heri sebab saye nak amik alih computer nie..haha

3. apa yang berlaku pada tahun 2006?

:errr...tak ingat lah..maaf:)

4. perkataan terakhir yang saye sebut secare kuat.

:HERI TUTUP LAMPU TU!!!

5. berapa kalikah saye makan pencuci mulut untuk hari ini?

:hari nie??tak pun..haha

6. apakah warna sikat rambut saye?

:merah.tu pun rembat abah punya..wakaka

7. apakah benda terakhir yang saye bayar?

:air 100 plus..beli kat pusat memandu.

8. apakah perkara yang saya lakukan semalam di dalam bilik?

:tengok gambar dalam hp sambil hembus hingus..saye selesema malam tadi..cian saye..

9. apekah warne pintu depan rumah saye?

:errrr....tak paham soalan..sebab saye tengah blur..

10. dimanakah saye simpan baki duit saye.

:di dalam beg duit lah..takkan lah selit kat coli pulak kan..

11. apakah ramalan cuaca untuk hari ini?

:kemarau di sebelah pagi manakala salji di sebelah petang.

12. apekah perise aiskrim kegemaran saye?

:chocolate or vanilla.

13. perkare-perkare yang buat saye teruja?

:dapat hadiah..errr...tu je kot..wakaka

14. adekah saye berumur 25 tahun ke atas?

:tidak...and takkan pernah berlaku..saye sentiase berumur 18..hahaha

15. adakah saye nak potong rambut?

:dah potong dah pun..and akan potong..

16. adekah saye cakap banyak?

:tengok keadaan lah..selalunya ye..hehe

17. adekah saye menonton O.C?

:pernah tengok..tapi tak suke.lebih baik tengok cite desperate housewife.wakakaka

18. adekah saye mengenali seseorang yang bername Steven?

:tak.....steven??sape tu??perlu ke kenal dia?

19. adakah saye buat perkataan sendiri?

:ye...contohnye KIPRAEL..anda faham ape dia tu?

20. adekah saye minah jealous?

:tidak....sebab tu bf saye sayang saye..wakakaka


21. name kawan saye yang start dengan huruf A.

:alloy,an,azim,errr...tahlah!!

22. nama kawan saye yang start dengan huruf K.

:kemal..tu je kot??haha

23. siapakah yang berada paling atas dalam senarai received calls fon saye?

:public phone dekat pulapol negeri sembilan. Nazrin yang call.

24. mesej terkahir dalam inbox saye.

:yan- lau ade pape pn jgn mkn k coklat tu:)

25. adekah saye menggigit-gigit straw?

:tidakk...euuu!!! geli je..

26. adekah saye berambut kerinting?

:tidak...tapi pernah kerintingkan rambut last year.

27. apakah makanan terakhir yang saye telan?

:nasi goreng+telur+sambal gila

28. adekah saye berkahwin suatu hari nanti?

:errr...maybe????haha

29. apakah movie terakhir yang saye tonton 2 minggu lepas?

:200 pounds beauty.(rasenyer tiap2 minggu kot tengok cite tu tanpe jemu..hahahaha)

30. adakah saye terjatuh hati pada seseorang sekarang?

:errr...tak de..hati saye pade Nazrin sorang..wakaka

31. adakah saye tertekan harini?

:yup..pagi tadi tertekan sebab terpakse tunggu turn untuk memandu..sambil tu ade mamat2 ulu mane tah nak masok line..eeeewwww!!!!so saye duduk jaoh2 dari diorang..malam pulak tertekan sebab minom clorox.thanks mak!happy mothers day!

32. adekah saye menangis pada harini?

: tak...watpe nak nangis..

33. kenape saye jawab soalan tag ini?

:sebab bosan.

34. saye nak tag orang yang :

:entahlah.......

35. ucapan terakhir :

err....JOM TIDO!!

0 dedaun pudina: