CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, 2 May 2010

CALM


Aku sekarang sangat2 lah dalam keadaan tenang and taknak pikir ape2 pun masalah aku...Aku dah baik2 balik dengan Nazrin lepas beberape hari gaduh..Takde masalah yang takley settle kan?
so daripade terus-terusan gado dengan orang gila cam si Hanifah tu,lebih baik aku buat keje lain..Sekurang-kurangnye taklah aku sakit otak cam Hanifah tu..Ape-ape pun aku tau Hanifah saje nak bikin pergaduhan aku ngan dia tu panas gila sebab biase lah..Budak sekolah,ape lagi yang dia pikir,JUST NAK PERHATIAN ORANG RAMAI JE..agree?? hoho...desperate nye lah kau nie wahai Hanifah..perangai bagussss...Parents dia tak ajar kot erti MANNERS.. kesiannnnnn...

Tadi aku bangun tido and check hp aku ade message dari Hazami...Dia cakap:

Zarith jgn gdoh ag ea..chill k..sorry k..

Hmm..malas aku nak layan..Aku terus bangun,mandi,siap2 nak pegi tempat memandu yang cam haramjadah tu..

Aku bukannya ape..Hazami nie talam dua muka..Dia ingat aku taktau ke yang dia kutuk2 aku kat facebook si Hanifah tu.Hoho..AKU NIE TAK SEBODOH KAU AND HANIFAH TU OKAY..Cheh..pastu nak mintak maaf konon..BULLSHIT la..

BOLEH SAYANG TAPI JANGAN JADI BODOH

Tu lah yang aku boleh cakap kat Hazami..Aku tau dia sayangkan Hanifah and aku cikit pun tak heran..Tapi bila dah break dengan Hanifah tu, Sepatutnya Hazami and Hanifah dah boleh wat hal masing-masing kan?? Ini tak.. Hazami terlalu bodoh sebab ikut cakap Hanifah yang Hanifah suruh dia jangan layan aku even dia dah officially break dah dengan Hanifah..what the ****?? Fine...if tu yang dia nak, aku cikit pun tak kisah and aku tak mati pun if Hazami tak layan aku.Got it??

Plus, aku lagi happy bila tak contact dengan si Hazami tu. aku rase contact dengan Hazami tu mendatangkan masalah. Hello, aku bukan troublemaker okayy. Sebaliknye kau wahai ENCIK HAZAMI. Aku akan diamkan diri. Aku nak tengok ke-poyo-an Hanifah and Hazami. Tapi bila agak2 diorang nie makin sajak memburukkan nama baik aku yang memang sedia baik nie,jangan tanya kenape lah kalau selipar aku melekat kat pp korang yang berkurap,berkudis,berjerawat and berpanau tu ye... Kau belom kenal aku siape agy kan..Takpe..we'll see ya (:

ZARITH AUFISYA

0 dedaun pudina: