CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, 12 May 2010

:)

semalam abah dah beli laptop KERANA:

*oleh sebab computer ade 1 je kat rumah..so paham2 jelah..akan berebut dengan aku dan jugak heri..iya akan on9 time takde orang je..dia tak kisah sangat..tapi aku,tak boleh if tak on9..hehe..

*aku n iya selalu download lagu n video..so computer berat n berat..so abah nak wat keje dia pon tros jadi susah..

sssssooooooooo abah malas nak pk panjang,dia terus beli laptop untuk dia sorang..hurmmmm...bagos lah..t aku nak men computer nie pon dah takde orang ganggu..hehe..trimas abah!!!t lepas nie aku akan bodek kau untuk masokkan computer nie dalam bilik aku and aku akan wat computer nie harte aku..wakakaka..

and semalam aku tengok2 laptop abah,godeh2 laptop dia..install ym..hehe..t nak webcam senang..and amek pic ngan mamat gile glam iaitu zulkhairi..

(dengan tak mandi,saya memeluk adik kesayangan saye nie..hehe..sori ye heri..tak mandi aku nie pun tetap wangi AND TETAP AKAK KAU YANG PALING CUN..wakakakaka)

then disebabkan rumah aku punya tenet nie wireless,aku bawak laptop abah masok bilik,and on9 sampai tengah malam..ingat takmau tido..hehe..tapi abah soh tutup..kedekot!!tau lah dah ade laptop!!nak kedekot dengan anak sendiri pulak..grrrr....

0 dedaun pudina: