CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, 23 May 2010

Bingit gila aku malam tadi sebab ade 2 number tak kenal kacau2 aku..cam CHI*** lah..

0147252353
si PUNDEKZ 1

si pundek 1 nie yang start call aku dulu..aku pon jawab...

aku: Hello (suare mamai sebab tengah tido)
si pundek: Hello nie zarith ea?
aku: sape nie?
si pundek:saye peminat awak.
aku: tut..tut..tut..(TUTUP TEROS.malas nak layan.)

nak ketawe lah..tak payah bersusah2 jadi artis pun dah ade peminat??adoyai..sape lah yang bangang nak mampos tu minat kat aku nie yep...wayer kat kepale hanggok dia terputus kott..cian2..anak sape lah tu..

so then aku tido balik...

dalam pukul 3..
0177580045
si PUNDEKZ 2


ade miscol..aku terbangun sebab hp memekak lagu ayumi hamasaki.terkejot aku.

aku terus hantar msg kat number tu.

"who's this?"


dia reply:
"salam?"

Grrr..nasib baik lah aku tengah ngantok..kalau tak...dah lame dak bodo nie kene maki dengan aku.aku teros reply KAU SAPE? kat orang bodoh tu..dia tak reply..bangang tol..otak letak kat ne tah..cm bangang~~

hurmm...yang tau nyer 2 ekor LAHANAT nie memang COWARD gila vavii lah!dia tak fikir dalam2 sebelom kacau aku.hey aku nie bukan cam pompuan lain k yang memang melayan sape2 pun yang nak kenal dengan dia..eeeeuuu...pade aku pompuan2 cam tu memang bajet MESRE alam..kononnyer lah~~

pape pon,WHATEVER~~~~~~

0 dedaun pudina: