CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, 3 May 2010

BATTLEFIELD


Hazami nampaknyer bersungguh-sungguh nak mintak maaf kat aku. Wahhh...Apsal huh?? Gado dengan si Hanifah tu ke?Haha..Or dia mimpi nak mampos? Sebab tu dia mintak maaf kat aku?? Nak tergelak pulak aku tengok dia tu.. Tadi dia call aku. Tapi aku malas nak layan sebab aku nak tido..Then aku send message kat dia:

Please do not disturb me anymore okayy.Dasar talam dua muka.Culture shock.And please delete my number.

dia reply:
Now aq dgn dia dh xd pape..If kau nak maki aq..maki ar dok..Aq thu slah aq..aq cme nk mntk maaf kt kau..If kau dh xnk kwn dgn aq ag..aq phm..sorry ganggu kau..tke cre..

then aku reply:
Oh yeah? WHATEVER.kau jgn ingat aku nie bodoh k macam si Hanifah tu.Kau ungat aku taktau kau wat story and join awek TERSAYANG kau tu kutuk aku??huh. Pape jela ea..Aku nie kecian je dgn kau. Tp if kau sndri tak concern kat diri kau sendiri,hmm..dah takley nak cakap pape dah. Pasnie lantak kau lah ea..Lupe lak, t bf aku dah balik jb,dia nak jumpe kau k.Dia teringin sangat nak jumpe kau.Donnow why.K lah,pas nie,MYOB okayy..chow.


KALAU DAH BERMUSUHAN, BIAR SAMPAI AKU MATI

Okayy...Aku nie jenis kalau dah bermusuhan takde maknenyer lah nak bermusuhan untuk 2 or 3 hari.. Aku akan bermusuhan saaaaampai bila2.. Peduli ape aku..Even if orang yang dah gado dengan aku tu mintak maaf sebab aku dah set dalam kepale otak aku, AKU BENCI AND MELUAT TENGOK KAU. Wahai Hazami,Aku sememangnyer amatlah simpati dengan nasib malang yang menimpe diri kau..aicheh..Awek blah,idoplah kau macam orang hilang anak..huhu..And kau totally tak matured! So ubah-ubahkan lah diri kau yang dak tak cukup umur tu ye.. (:

P/S: Aku tak benci kau ye Hazami sebab aku tau kau tu BODOH dengar cakap Bitch tu. Aku maafkan kau. Tapi kau jangan ingat aku boleh trime kau sebagai membe aku lagi k.. Sorry, once kau bikin taik, Aku blah. Understood??? tq (:

0 dedaun pudina: