CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Saturday, 29 May 2010


aku pun taktau ape motif aku post kali nie..saje-saje je sebab bosan..ngee..gambar nie pun aku taktau kenape aku upload..saje-saje jugak..harap maaf lah makcik2 and pakcik2 sekalian..hehe..

sememangnyer aku amat menunggu kepulangan buntat aku dari that damn pulapol.penat tau jadi jande selame 3 bulan..ingat senang ke..tak msg,tak jumpe,call pun seminggu sekali je..geramnyer...selama si Nazrin takde,ade je jantan2 lahanat sebok2...thank god aku tak layan,kalau tak,sorry morry aku curang dengan Nazrin...ape2 pun,b..takyah risau..i setie tau tau tau...hehehe..

ape agy nak cakap erk..maklum lah,life aku skang nie takde yang best pon..dok memcapap je kat uma..same cam kokngeh aku..tapi aku ade jugak la kua g memandu..hoho..so bubyeeee(mereng)

0 dedaun pudina: