CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Saturday, 15 May 2010

OUH AYUMI HAMASAKI~


Actually aku tau sape si Ayumi Hamasaki nie..Emy minat gilak kat minah nie..aku tak suka pon dengar lagu2 dia..lagu dia agak serabut lah bagi aku..hukhuk..tapi since tadi lah,aku bukak youtube,godeh2 kat youtube tu tak alih2 jumpe lah video si Ayumi Hamasaki nie..Lagu Trauma..best jugak lah..aku,iya and zeti ikot2 si Ayumi Hamasaki nie joget..mengalahkan lagu wondergirl tu..wakaka..suare si Ayumi Hamasaki nie bapak aiihhh manje..Lagi2 dia cakap SE..NOK!!wakakaka...sampai aku,iya and zeti asyik2 dok menyebut perkataan tu je even tak secomel suare Ayumi Hamasaki..hukhuk~~ (you should watch this video!! Its Fuckin' Awesome yawww!!!)



SAPE BACE KAT NOTES,SILE TEKAN SINI

Best kan kan kan???aku,iya and zeti dah nek hafal dah step dia..wakakaka.... :)

SE.....NOK!!!