CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, 14 April 2010

LULUS TEST KOMPUTER!!


Punyer lah kecut perot sebab takot susah test komputer nie.Kalau fail,Nak repeat,Malas pulak..so seminggu aku bace buku undang-undang..Tapi tiap kali nak bace je,Mesti ngantok..aku taktau ape yang perlu aku bace..Pade aku,memandu nie just start engine,n Vroooommmmm!!bawak lah engkau kemane saje kau nak!Kalau kene langgar ke,memang hari tu hari malang je..hoho..

Tadi aku lah orang yang pertame datang kat tempat yang nak jawab test tu..tapi bile dah boleh daftar,aku orang yang ke 11..hampeh gila..orang yang datang awal2 nie berebot nak daftar dulu.cam dak kecik!tengah tunggu giliran nak masuk bilik ujian tu,aku tengok lah orang kuar bilik n pegi amik ic kat kaunter..so dengar lah orang kaunter tu tanyer lulus ke tak..ramai jugak lah yang tak lulus..Aku teros lagi takot..then bila sampai turn aku,aku masok bilik n teros jawab tak sampai 25 minit sebab nak terk*****g..hoho..Markah dapat 42/50..nasib bek pass.kalau tak,aku lagi rela bunuh diri..wakaka..ape2 pun,alhamdulillah:)

0 dedaun pudina: